28 / 10 / 2024

Dolar yatırımcısına soğuk duş! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Elinde dolar olanlar hemen bozdurup bunu alsın!

Dolar yatırımcısına soğuk duş! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Elinde dolar olanlar hemen bozdurup bunu alsın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olan yatırımcılara kötü haberi verdi. Memiş, doların yatırım aracı olmadığını söyleyerek doları bozdurup bu yatırım aracını almalarını söyledi.




Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş özellikle dolar üzerinde durarak yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

DOLARLARINIZI BOZDURUP EURO ALIN!

İslam Memiş, dolar ve euro değerlendirmesinde bulundu. Memiş, Dolar/TL kurunun güçlü bir duruş sergilediğini belirterek, Euro'nun parite etkisiyle daha düşük kaldığını ve bu durumun döviz yatırımı yapmayı düşünenler için fırsat yaratabileceğini ifade etti.

"Döviz yatırımı yapmayı düşünenler içinEuro'nun daha düşük kaldığını bilmeleri önemli" diyen Memiş, "En güvenilir enstrüman şu anda Euro" diyerek euro ve dolar arasında kalanların euro almaları konusunda uyardı.

Dolar yatırımcısına soğuk duş! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Elinde dolar olanlar hemen bozdurup bunu alsın!

ALTIN YATIRIMCISI NE YAPMALI; BEKLEMELİ Mİ, ALMALI MI?

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; altın yatırımcılarına yönelik açıklamalarda da bulunan İslam Memiş, altın fiyatlarındaki direnç seviyelerine dikkat çekti.

Ons altın fiyatlarında 2 bin 730 ve 2 bin 780 dolar seviyelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Memiş, bu direnç seviyelerinin henüz kırılmadığını, dolayısıyla altın alımına şu an için uygun bir zaman olmadığını
belirtti. 

Gram altın fiyatlarında rekorların görüldüğünü ve 3 bin 135 liraya kadar yükseldiğini hatırlatan analist, ons altın fiyatlarını takip etmenin gram altın alımında büyük önem taşıdığını vurguladı. "Altın tarafında uzak durmaya devam ediyoruz.

Alım seviyeleri henüz oluşmadı. Teknik olarak kar satışları yapılması gerektiğinidüşünüyorum. Gram altın alırken ons altını takip etmekte fayda var. 

Teknik olarak ons altında beklediğim düşüşler, gram altın fiyatlarına da yansıyacaktır. Bu seviyelerden gram altın almayı düşünmüyorum" diyerek altında alım zamanı olmadığını açıkladı. 


BU TARİHLERDE ALIM YAPMAYIN!

Memiş, altın ve gümüş  yatırımcılarına da tavsiyelerde bulundu. Elinde altın veya gümüş bulunduranların aceleci olmaması gerektiğini belirterek, ihtiyaç yoksa buenstrümanları satmamalarını önerdi.

Özellikle Aralık ve Mart ayları arasında pozisyon alımından kaçınılması gerektiğini söyleyen Memiş, bu dönemde altın ve gümüş alımına karşı olduğunu vurguladı. "Önce kar satışları olacak, ardından yeni rekorları konuşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

Sahte altın korkusuna son! Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı! Altınlarınızı buradan alın! 

Altının yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakam ilk kez telaffuz edildi!

Kapalıçarşı altın piyasası son dakika! Harem altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2024 canlı altın fiyatları...

Geri Dön