16 / 06 / 2024

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten cevap geldi! 40 TL olmayacak! 

Dolar yükselir mi? sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Şimşek, doların uzun vadede dalgalanmaya devam edeceğini ve 40 liraya sıçramasını beklemediklerini açıkladı.



Milyonların gözü döviz piyasasında. Dolar yükselir mi?, Dolar ne kadar olacak? Dolar alalım mı, bozduralım mı?'' soruları gün içinde milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Hazine ve Mlaiye Bakanı Mehmet Şimşek; ''dolar yükselir mi?'' sorusunu yanıtladı. Şimşek, dolarda dalgalanmaların olmaya devam edeceğini belirterek doların 40 liraya sıçramayacağını açıkladı. 

BİR YILA KADAR ENFLASYON AŞAĞI İNECEK!

Bakan Şimşek ekonomi programı ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Ekonomi programının hayata geçirme konusunda kararlı olduklarına vurgu yapan Şimşek, enflasyonun tek haneye düşürmenin en büyük hedefleri olduğunu söyleyerek '' Şu anda tüm veriler olumlu gidiyor. Sayın cumhurbaşkanımızda programımıza tam destek veriyor.

Bir seneye kadar enflasyon daha da aşağı iner, nihai hedefimiz tek haneli enflasyon, Cumhurbaşkanımız seçime rağmen programdan taviz vermedi. Yılsonu rakamları yüksek çıkabilir bu sizleri yanıltmasın. Programın etkilerini yaz döneminde, Haziran Temmuz gibi daha da çok hissedeceğiz” dedi.

 Dolar yükselir mi? sorusuna Bakan Şimşek ten cevap geldi! 40 TL olmayacak!  
DOLAR 40 TL OLMAYACAK!

Dolar yükselir m? sorusuna Mehmet Şimşek, 'bırakırsak düşer' yorumu yaptı. Şimşek, dolar kurunun neden düşmediğini şöyle açıkladı:  ''Biz Merkez Bankası ile alım yapıyoruz o yüzden düşmüyor. Bu durum bir süre daha devam eder. Uzun vadede doları dalgalanmaya bırakacağız.

Biraz daha artacağını öngörüyoruz ama 40 TL gibi sıçramalar olmayacak" değerlendirmesinde bulundu. 

DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR KURU KAÇ LİRA? KAPALIÇARŞI'DA DÖVİZ KURLARI NE KADAR OLDU? 24 MAYIS DOLAR KURU

24 Mayıs dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Kapalıçarşı'da döviz kurları yatırımcıların odağında yer alırken, 'dolar bugün ne kadar? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtları araştırılıyor.
Dolar/TL kuru bugün 32,111 liradan işlem görüyor. Dolar kuru haftanın son işlem günü olan 24 Mayıs Cuma günü yüzde 0,21 değer kaybetti. 
 

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Geri Dön