Ekonomi

Dolar zincirlerini kırdı geliyor! İşte Selçuk Geçer’den piyasayı darmaduman edecek açıklama!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara dair önemli uyarılarda bulundu. İşte o detaylar!Geçer, "Dolar ve ekonomiyi darmadağın edecekler" dedi

Selçuk Geçer, dolarda zincirlerin kırılacağı tarihi duyurdu. Geçer, "Dolar ve ekonomiyi darmadağın edecekler" dedi.

İşte haberin detayları…

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceğine yönelik çok önemli uyarılarda bulundu ve ellerinde doları olanlara birtakım telkinlerde bulundu.

Doların çok hızlı bir biçimde yükseleceğine ilişkin iddialar ortaya atılırken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalından "dolar ve ekonomiyi darmadağın edecekler" başlığı altında dikkat çeken bir video yayınladı. Uzman isim Selçuk Geçer, çok yakın bir zamanı işaret ederek yatırımcıları uyarıda bulundu.

DOLARI OLANLAR AMAN DİKKAT!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in tahminleri ışığında, Türkiye'nin elinde olan sıcak para kaynakları artık tükendi. Doların iki hafta içinde yükselişe geçeceğini vurgulayan Geçer, dolar kurunun 24 TL ile 25 TL seviyelerinden işlem görmesinin olasılığının yüksek olduğunu ifade etti.

Ünlü ekonomist yaşanacak olan artışla birlikte kritik tarihi takipçileriyle paylaşırken elinde ya da yastık altında dolar bulunan yatırımcının ise diş sıkma zamanının olduğuna vurgu yaptı. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla da ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu açıklamalarını desteklemişti. İşte o açıklamalar…

DOLAR BORCU OLANLARA SESLENDİ!

Dolar kuruna dair tahminleri ile korku salan ekonomist Selçuk Geçer bu defa vatandaşı tir tir titretecek bir tahminde bulundu. Selçuk Geçer dolar kurunda sadece bir hafta süre olduğunu belirtti. Bütün yatırımcıları uyaran Ekonomist, elinde dolar olan kişilerin bir hafta daha beklemesi gerektiğini vurguladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son dönemlerde piyasada yaşanan hareketliliğine dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Türkiye'nin sıcak para kaynaklarının tamamen tükendiğinin altını çizen Selçuk Geçer 2 hafta içerisinde dolar kurunda rekor seviyenin geleceğini söyledi. Selçuk Geçer, Dolar kuru ile ilgili yaşanacak olan gelişmeleri tek tek anlatırken bir hafta sonra geleceği rakamı da duyurdu ve doların 24-25 TL’ye kadar çıkabileceğini açıkladı.

Elinde dolar olanlara seslenen ekonomist Geçer, bir süre daha dişlerini sıkmalarını gerektiğini belirtirken seçimden sonrasında ise dolar kurunun iki katına bile çıkabileceğini de vurgulamıştı.

Aile Destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak? Aile destek ödemeleri yattı mı?

Son Dakika! AKP’den EYT açıklaması geldi!