Kent Haberleri

''Dolar zirve yaptı ve düşmeyecek'' diyen analist açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acele edin

Son dakika dolar kuru, bu hafta  hareketli bir grafik sergiledi. Yatırımcıların gündeminde ABD Merkez Bankası faiz kararı yer alırken analistlerden zirve dolar açıklaması geldi. Doların düşmeyeceğini söyleyen analistler yatırımcıları uyardı. 1 dolarınız bile varsa acele edin... Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar; dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor

Fed faiz kararı öncesi dolar kurundaki son dakika gelişmeler aykından takip ediliyor. Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar; dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili analistler Fed faiz kararından sonra doların ne olacağını açıkladı. 

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi Fed faiz kararı öncesinden düşüşe geçerken analistlerden Fed faiz kararı sonrası için açıklama geldi. 

FED FAİZ KARARI DOLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Milyonların gözü, ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararına çevrildi.  Dün başlayan ve bugün sona erecek toplantıdan sonra Fed faiz kararını 21.00’de açıklayacak. Bankanın faizleri bu ay da 75 puan arttırması ve yüzde 3,75- 4 aralığına çekmesi öngörülüyor.

Piyasalar Fed’in sıkılaşmada vites düşüreceği beklentisine tutunurken, risk iştahı karar öncesinde yüksek olduğunu belirtiyor. 

Ekonomistler enflasyonun merkez bankalarının hedeflerinin çok üzerinde ve Fed’den gelecek şahin mesajlarla doların güçleneceğini söylüyorlar.

DOLAR FED ÖNCESİ ZAYIFLIYOR

FED'in faiz kararı öncesi dolar endeksindeki düşüş devam ediyor. 111 seviyesinin de altına düşen endeks şu dakikalarda 110 dolar seviyesinden değerleniyor.

DOLAR ZİRVE YAPTI VE DÜŞMEYECEK!

National Australia Bank para birimi stratejisti Rodriggo Catril dolardaki düşüşün nedeni olarak Fed’in faiz artışlarını yavaşlatacağı beklentisinden kaynaklandığını söyleyerek, “Ama mesajı kesinlikle işimizin henüz bitmediği olacak, enflasyon beklentileri hala yüksek. Genel görüşümüz dolar zirve yaptı, ancak bu zirveden düşeceği anlamına gelmiyor” şeklinde ifadeler kullandı.

DOLARDA SON DURUM

Dolar kuru Fed faiz kararı öncesi, alış fiyatı 18,69 TL, satış fiyatı ise 18,71 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi 110 bandından hareket ederken euro dolar paritesi ise 0,98 seviyesine geriledi.

Doları olanlar için son dakika uyarısı geldi! Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın!

Doları olanlar dikkat! Tarihi bir zirveye daha hazır olun!

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Doların kaderi yazılıyor! Elinizdeki dolarlar ne kadar olacak bakın görün