Kent Haberleri

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

Dolarda 2 gün sonra kıyamet kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin! Fed, faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 2 gün sonra açıklayacak. Fed, faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Fed faiz kararı sonrası dolar ne olur? Fed faiz kararından sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolarda kıyamet koopacak!  Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin!

AMERİKA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı toplantı günü ile ilgili sorular gündemden düşmüyor.  Fed faiz kararı sonrası doların ne kadar olacağı ise en çok merak edilip aratılan soruların başında yer alıyor.

2023 yılının ilk FED faiz kararı toplantısında çıkan karar ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 4,50-4,75 aralığına çıkarmıştı.

Küresel piyasalar Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarına odaklandı. Powell, Fed’in yüzde 2’lik enflasyon hedefini değiştirmeye niyetinin olmadığını açıkladı.

Amerika Merkez Bankası 21-22 Mart tarihinde faiz karaırnı açıklayacak. Federal Açık Piyasa Komitesi'nin 21-22 Mart tarihinde yapacağı toplantıda federal fonlama faizini 25 baz puan artırmasını beklediklerini ifade eden Moody's, "Bankacılık sistemindeki stres yoğunlaşır ise Fed durumu değerlendirmek için faiz artırımlarını durdurabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 20 Mart 2023 dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU...

20 MART 2023 DOLAR NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 20 MART 2023 DOLAR KAÇ LİRA? 

20 Mart Pazartesi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, 20 Mart 2023 dolar kaç TL, dolar bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta ABD'de iflas eden bankaların ardından dolar değer kaymetye başladı. Dolar/TL kuru bugün güne yukarı yönlü başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,20 TL, satış fiyatı ise 19,24 TL seviyesinden işlem görüyor.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? Hemen bakın! İşte 20 Mart 2023 altın fiyatları

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün