Kent Haberleri

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olacak? sorusu yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olacak? sorusu yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolarda dananın kuyruğu Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı ile birlikte belli olacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

DOLARDA 7 GÜN SONRA DANANIN KUYRUĞU KOPACAK!

Piyasaların heyecanla beklediği FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. 

Küresel piyasalar Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell, Fed'in yüzde 2'lik enflasyon hedefini değiştirmeye niyetinin olmadığını açıkladı.

Senato Bankacılık Komitesi'nde konuşma yapan Powell, faiz artışında nihai durma noktasının revize edilebileceğini söylerken görülen ve görülecek verilerin bulunduğunu, ekonomik verilerin güçlü olduğunu ve bunun da faiz oranlarının nihai olarak tahmin edilen seviyeden daha yüksek oalcağını açıkladı.

Fed faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar kaç lira olur? Dolar yükselecek mi? Fed faiz kararı doları nasıl etkileyecek? Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

DOLAR TAM BU KADAR OLACAK!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar yorumunda bulundu. Doların tam olarak ne kadar olacağını açıkladı. Piyasaların gözünün Fed faiz kararında olduğunu söyleyen Geçer, Fed faiz kararı sonrasında dolarda yükselişlerin olacağını işaret etti. Dolarda yükselişlerin olacağını her konuşmasında ifade eden Geçer, doların işl aşamada 24 TL ardından 36 TL sonrasında ise 40 TL seviyelerinin görüleceğini söyledi.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 15 Mart Dolar/TL kuru kaç lira? Dolar ne kadar oldu? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU  MART 15 MART 2023...

DOLAR/TL 15 MART 2023 NE KADAR OLDU?

Dolar/TL kurunu bugün de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün dolar/TL kuru Kapalıçarşı'da 19,166 TL'den alınıp, 19,213 TL'den satılıyor.

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları