Kent Haberleri

Dolarda ateş körüklendi! Selçuk Geçer tek tek tarih vererek uyardı, dolar işte o tarihte fırlayacak!

Doları olanların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer tek tek tarih vererek açıkladı, dolar işte o tarihte fırlayacak...Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı sonrası psikolojik sınır olan 19 lirayı geçen dolar kurunda yükseliş devam ediyor

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı sonrası psikolojik sınır olan 19 lirayı geçen dolar kurunda yükseliş devam ediyor. 

Aktarılan detaylara göre, yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru için açıklamalar da peş peşe geliyor. 

Doları olanların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer tek tek tarih vererek açıkladı, dolar işte o tarihte fırlayacak!

Karar gazetesinde yer alan habere göre, Merkez Bankası ve ABD'den gelen banka iflas haberleri doları da yükseltti. Uzun zamandır 18 TL seviyelerinde hareket eden dolar kuru, 19 liraya fırladı. Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. 

DOLAR REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

Aktarılan detaylara göre, Geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (FED)'in faiz artırma kararı ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) faizi 50 baz puan düşürmesi dolarda yükselişlere neden olmuştu. Uzun zamandır 18 lira seviyelerinde hareket eden dolar kuru 19 lirayı aştı ve rekor kırdı.

Doları olanların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer tek tek tarih vererek açıkladı, dolar işte o tarihte fırlayacak!

Dolar tahminleri gündemden düşmeyen Ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılar yaptı. İktidarın değişmemesi durumunda doların 40 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer, doların yükseleceği tarihi de açıkladı.

O TARİHİ İŞARET ETTİ

Yaptığı açıklamada 14 Mayıs tarihinden sonra piyasalarda yeni bir dönemin başlayacağına değinen ve iktidarın sabit kalmasının ekonomiye etkilerini dile getiren Geçer, eğer mevcut iktidar seçimi kazanırsa, bu yanlış ve anlamsız politikaları sürdürdükleri sürece kur üzerinde baskının artacağını söyledi. 

Açıklamasında en iyi ihtimalle doların enflasyon değerine giderse 35 ile 40 lira arasına yükseleceğini söyleyen Selçuk Geçer iktidarın değişmesi durumunda da 

KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA EKONOMİ NE OLUR?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidarın değişmesi ile neler olabileceğini ve piyasaların nasıl şekilleneceğini tek tek açıklayan Selçuk Geçer, şunları söyledi:

"İkinci senaryo da Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması ve her şeyin yolunda gitmesi senaryosu. Bu her şeyin yolunda gitme senaryosu da şu; ekonomi ile ilgili adam gibi modellerin uygulanması ve kurumlara tekrar güvenin sağlanması lazım."

Gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı! 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi!

Altın fiyatlarında büyük deprem! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanın aklı gitti! İşte 28 Mart 2023 altın fiyatları

Altında adeta tüm ipler koptu, bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı! İşte 26 Mart 2023 altın fiyatları