Kent Haberleri

Dolarda bu artış daha önce görülmedi! İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bakmayan sonra çok pişman olur!

Dolara yatırım yapan kişiler dikkat!.. İslam Memiş tüm ayrıntıları ile anlattı. Dolar kuru tam 6 TL çıkaraj 25 TL`ye ulaşacak. İşte doların yükseleceği o gün... Dolar fiyatlarının yükseleceğini vurgulayan Memiş alım için doğru zaman olduğunu bildirdi

Finans piyasaları ile ilgili yorumları ile tüm dikkat çeken ekonomist İslam Memiş, yatırım aracı olarak doları seçen vatandaşlara uyarı yaptı. Dolar fiyatlarının yükseleceğini vurgulayan Memiş alım için doğru zaman olduğunu bildirdi. Son zamanlarda yükselen borsa hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Memiş, tüm detayları anlattı. İşte doların yükseleceği o tarih…

25 TL'YE KADAR YÜKSELECEK

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası seçim süreciyle ilgili tartışmalar sürüyor ancak bu haberin net bir açıklaması yok. Dolar paritesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Memiş, aylardır 18.50-18.90 bandında işlem gördüğünü açıkladı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ardından ani bir Yükseliş görülebileceğini dile getiren Memiş, "Dolarda yükselmeler yaşanabilir. Özellikle Haziran ayından sonra 24-25 lira aralığında bir dolar kuru görebiliriz" dedi.

BORSA İSTANBUL NE ZAMAN AÇILACAK?

Kahramanmaraş'ın Pazarçuk ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Borsa İstanbul'un faaliyetleri yüzde 8,6 oranında kayba neden oldu. Borsa İstanbul'da işlemler, SPK'nın düzenlediği acil durum alarm toplantısının ardından geçici olarak durduruldu. Pazartesi günü Borsa İstanbul ile işlem yapılıp yapılmayacağı en çok araştırılan konulardan biri. Ancak pazartesi günleri açık olup olmayacağına dair net bir açıklama yapılmadı.

Borsa İstanbul endeksinin 53.53 puanda olduğunu açıklayan Memiş, yüzde 1'lik bir satış olduğuna değindi. Borsa açısından bakıldığında hareketli seyrin senelik bazda değerlendirilmesi gerektiğini açıklayan Memiş, şimdiye kadar hem dip seviyelerin hem de zirve seviyelerin görüldüğünün altını çizdi.

Yatırımcıların borsayı senelik ve uzun vadeli bir yatırım aracı olarak değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan uzman isim kumar piyasası gibi görülmemesi gerektiğinin altını çizdi. Borsada kredili işlem yapılması gerektiğine değinen İslam Memiş, hisse senetlerinin de çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

İslam Memiş, kırılmaların hem yukarı yönlü hem de aşağı yönlü olarak dalgalı bir seviyede devam edeceğini sözlerine ekledi. Satış açısından da bir hamle yapılabileceğini vurgulayan Memiş, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı:

“Satış noktasında son bir hamle daha gelebilir buna dikkat çekmek istiyorum çünkü aşağıda biraz daha alanı var, düzeltme alanı var. Teknik olarak bir düzeltmeye ihtiyacı olduğu için düşüşler mutlaka yatırımcılar tarafından değerlendirilebilir."

Depremzedelerin barınma problemine dijital çözüm!
Almanya'dan şok karar! Depremzedelere vize kolaylığı sağlanacak!
Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!