Kent Haberleri

Dolarda büyük deprem olacak! Yer yerinden oynayacak! Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının etkisiyle dolar kuru yükselişe geçerken doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Yer yerinden oynayacak. Hemen bakın! Dolar kuru 19 liraya kadar dayanırken vatandaşlar ve yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz indirme kararı  ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin etkisi ile dolar TL kuru hareketlendi. Dolar kuru 19 liraya kadar dayanırken vatandaşlar ve yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Dolar yorumları ile tanınan Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. 

DOLARIN ROKET GİBİ FIRLAYACAĞI ASIL TARİH!

Ünlü ekonomsit Selçuk Geçer, doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Elinde dolar olan yatırımcıları uyararak ''dolarlarınıza sahip çıkın'' uyarısında bulundu. Doların tam 15 gün sonra 25 TL olacağını söyledi. Ayrıca dolar borcu olan vatandaşlar içi de kritik uyarılar yapan Ekonomist Selçuk Geçer bir an önce borçları kapatmanın doğru olacağının vuurgusunu yaptı. 

DOLAR NEDEN YÜKSELECEK?

Selçuk Geçer doları yükseleten nedeni açıkladı. Geçer, ABD'de yükselen enflasyona dikkat çekerek, FED’in para birimini korumak amacıyla sert hareketler yapmaya devam edeceğini söyledi.  Bu durum karşısında da doların tekrar yukarı doğru bir endeks göstermeye başlayacağını söyledi.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? SON DAKİKA DOLAR KURU 6 MART 2023

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kuru bugün kaç lira? Dolar ne kadar oldu?'' sorularının yanutlarını araştırıyor.  Bugün dolar kuru güne yukarı yönlü başladı. Dolar/TL alış fiyatı 19,10 lira, satış fiyatı ise 19,125 liradan değerleniyor. Dolar endeksi bugün 104,472 bandında hareket ediyor.

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!