Kent Haberleri

Dolarda büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Yastık altında doları olanlar koşun bakın en dip rakam belli oldu

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçen dolarda büyük deprem yaşanıyor. Dolar kuru resmen yerle bir oldu. Yastık altında doları olanlar koşun bakın, işte son dakika dolar kuru 12 Kasım 2022...Dolar, ABD enflasyon rakamlarınının beklentilerin altında gelmedi ile düşüşe geçti

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar, ABD enflasyon rakamlarınının beklentilerin altında gelmedi ile düşüşe geçti. Dolar/TL kuru resmen yerle bir oldu. Yatırımcılar ''dolar/TL kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Son dakika dolar ne kadar oldu? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika dolar/TL kuru 12 Kasım 2022...

DOLAR YERLE BİR OLDU

Piyasaların meraka beklediği ABD enflasyon rakamları perşembe günü açıklandı. Rakamların beklentilerin altın geldi. Verilerin ardından Fed faiz kararı artırımlarında daha sakin bir seyir izlyeceği yönünde gelen sinyallerle dolar kuru düşmeye başladı. Dolar endeksi 109 dolar seviyesinden dün 106 seviyesine kadar geriledi.

  

Bugün dolar endeksi dünkü 106 seviyesininde altında geriledi. Doların değer kaybetmesi ile altın ve euro kuru yükselişe geçti. Doları olan vatandaşlar dolardaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru resmen yerle bir olurken yatırımcılar doların güncel rakamlarını merak ediyor. 

Peki dolar bugün ne kadar? 12 Kasım 2022 dolar/TL kaç lira? Dolar ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru 12 Kasım 2022...

DOLAR/TL KURUNDA SON DAKİKA 12 KASIM 2022

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar 12 Kasım 2022 kaç TL? soruları yatırımcılar tarafından hafta sonunun ilk gününde de yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları ve doları olan vatandaşlar bugün yurt dışı piyasalarda sabahın eerken saatlerinden itibaren güncel dolar kurunu takip ediyor.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,53 lira, satış fiyatı ise 18,61 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar  endenksi 12 Kasım 2022 Cumartesi günü 106 seviyesinde iken euro dolar paritesi 1,0341 seviyesine yükseldi.

  

DOLARDA BÜYÜK DEPREM!

Dolar endeksi ABD enflasyon rakamlarından önce 109 seviyesinden işlem gördü. Verilerin açıklanmasından sonra 106 seviyesine kadar gerilemesi dolarda büyük depreme neden oldu. Dolar resmen yerle bir olurken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar kurunun değer kaybetmesi ile ekonomsitlerden dolarr yorumu gelmeye başladı. Ünlü Ekonomist Necmettin Batırel doların 17,90 TL seviyesine kadar gerileyeceğini söyledi. 

Doları olanlara kötü haber şimdi geldi! Doların geleceği en dip rakam belli oldu

1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Analistler peş peşe açıkladı! Acele edin!