16 / 06 / 2024

Dolarda dal kıpırdamayacak diyen Selçuk Geçer'den ' vurgun yapılıyor' yorumu! 

Dolarda dal kıpırdamayacak diyen Selçuk Geçer'den ' vurgun yapılıyor' yorumu! 

Ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı Merkez Bankası ve dolar analizi geldi. Geçer doların yönüyle ilgili açıklama yaparak, yabancıların dolar vurgunu yaptığını iddia etti. 



Dolar yorumları ile piyasada adını sıkça duyduğumuz Selçuk Geçer, Halk TV'de Şirin Payzın ile Sözüm Var programında, Merkez Bankası ve dolar analizi yaptı. 

MERKEZ BANKASI REZERVLERİ TÜKENİYOR

Selçuk Geçer, Merkez Bankası rezervleriyle ilgili yaptığı analizde ''Merkez Bankası rezervleri tükeniyor.'' dedi. Geçer, Türkiye'ye sıcak para girdiğini doğrulayarak bunun Bir aylık, iki aylık, üç aylık büyük faizlerle olduğunu belirtti. Geçer, yabancı sermaye kısmına dikkat çekerek ''doğrudan yabancı sermayenin sanayici, KOBİ ve esnaf anlamına geldiğini belirterek, "Bunları kaybediyorsun sen" dedi.

Dolarda dal kıpırdamayacak diyen Selçuk Geçer den vurgun yapılıyor yorumu! 

DOLAR HAREKET ETMEYECEK!

Geçer, doların yönüyle ilgili çarpıcı açıklama yaptı. Ünlü ekonomist, Mehmet Şimşek'in görevde olduğu sürece doların kıpırdamayacağını söyledi.

YABANCILAR DOLAR VURGUNU YAPIYOR

Ekonomist Selçuk Geçer yabancılarla ilgili de şöyle bir açıklama yaptı: "Küçük bir soru sorayım mı? 100 bin dolarımı getirdim ben yabancı olarak. Türk lirasına çevirip faize yatırdım. Dolar sabit kaldı. 3 ay sonra param, faizin etkisiyle 110 bin dolar seviyesine geldi. 110 bin dolarımı aldım gittim.

Aradaki 10 bin doları kim ödedi? sorusuna Geçer, manipülasyon konuusu üzeerinden cevap verdi. Manipülasyonun  daha farklı ve zararlı bir eylem olduğunu belirterek, "Manipülasyon, yüksek parayla yalan haber yayarak veya içeriden bilgi alarak paranızı değerlendirmektir. Bu durumdan genellikle küçük yatırımcı zarar görür," dedi. Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin 20 Aralık'ta "küçük yatırımcı çarpıldı" açıklamasına atıfta bulundu.

DOLAR 30 LİRANIN ALTINA MI DÜŞECEK? KAPALIÇARŞI'DA DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA? 23 MAYIS 2024 DOLAR KURU

Kapalıçarşı'da dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. 23 Mayıs Kapalıçarşı döviz kurları  milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların 30 liranın altına düşüp düşmeyeceğini merak ederken, uzmanlar dolar kurunda yükselişlerin olacağını söylüyor. Dolar kuru bugün 32,113 liradan satılıyor. 

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL'yi görecek! 

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Geri Dön