Kent Haberleri

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Dolar yükselir mi, düşer mi sorusu merak edilirken yatırımcılar son dakika gelişmeleri takip ediyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar yükselir mi, düşer mi sorusu merak edilirken yatırımcılar son dakika gelişmeleri takip ediyor. Dolar kurunun yakından ilgilendiren ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. Bkelentiler altında gelen veriler sonrasında dolar/TL kuru yükselmeye başladı. Peki seçimden sonra dolar ne olur? Dolar yükselir mi düşer mi? 

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Dün piyasaların gözü ABD enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Dolar ve altın piyasaları heyecanla verileri beklerken ABD enflasyon rakamları nihayet açıklandı. 

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları belli oldu. Buna göre enflasyon iki yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti.

ABD'de tüketici fiyatlarında yıllık bazda 2022 yılı Haziran ayında gördüğü zirvesinden başlayan düşüş, üst üste 10'uncu aya taşındı. Yıllık fiyat artış hızı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Böylece tüketici fiyatlarında yıllık bazda artış yüzde 4,9 oldu.


DOLAR SEÇİMDEN SONRA NE OLUR?

Dolar kuru ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? soruus milyonlarca kişinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların seçimden sonra nasıl oalcağını açıkladı. Geçer, seçimden sonra doların hızla yükselmeye başlayayacağını ve 30 TL seviyesine kadar yükselmesini bekliyor. 

Geçer dolar kuru için beklentisinin değişmediğini söyleyerek, doların sene sonunda 40 TL seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar/TL bugün kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR KAÇ TL? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA OLDU?

Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün dolar/TL kuru 20,71 liradan alınıp 21,030 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0921 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!