Kent Haberleri

Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor! Saatler kaldı! Elinde doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Dün Kasım ayı ABD enflasyon rakamları açıklandı. Beklentilerin altında gelen ABD enflasyon verilerinden sonra dolar değer kaybetti. Bugün ise kritik karar sonrası doların yönü belli olacak. Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor!  Doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak! Açıklanan karar sonrasında ABD doları değer kaybetmeye başladı

ABD Kasım ayı enflasyon rakamları dün açıklandı. Açıklanan karar sonrasında ABD doları değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi ABD enflasyon rakamlarından sonra gözünü döviz kurlarına çevirdi. Dolar düşüşüe gçerken euro 20 TL sınırına dayandı. Bugün ise doların yönü tamamen belli olacak. Bugün piyalar için önemli olan Amerika Bankası faiz kararı açıklanacak. Doların ne kadar olacağını merak eden vatandaşlar için, dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor!  Doları olanlar hemen koşun! Dolar böyle olacak!

ABD KASIM AYI ENFLASYON VERİLERİ AÇIKLANDI!

ABD Kasım ayı enflasyon rakamları dün açıklanadı. Veriler beklentilerin altında kaldı. Dün açıklanan verilere göre tüketici fiyat endeksi aylık yüzde 0.1 ile yüzde 0.3'lük tahminlerin altında kaldı. Yıllık artış yüzde 7.1 oldu. Beklenti yüzde 7.3 artış olması yönündeydi.

Veilere piyasa etkisi olumlu oldu. Fakat bugünkü FED kararı ile iyimserlik sınırda kaldı. FED kararı ve üyelerin sınırlı tahminleri 22:00'da açıklanacak.

ABD'de üretici fiyatları Kasım ayında tahminleri aşmış, bu durum Fed'in faiz artışlarının 2023 yılında sürebileceğine yönelik sinyal verdi.

Bu hafta piyasalar açısından çok yoğun ve kritik geçiyor. Dün açıklanan enflasyon rakamlarından sonra bugün de ABD Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Amerika merkez Bankası Başkanı Herome Powell;'ın vereceği karar piyasaların yönünü tammen belirleyecek. Peki Fed faiz kararı ne olur? Dolar ne olacak? Fed faiz kararı sonrası dolar ne olacak?

DOLAR BÖYLE OLACAK!

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararında. Fed faiz kararını  bugün saat 21:30'da açıklayacak. Bu karar dolar kuru üzerinde etkin rol oynayacak. Fed kasım ayında faizleri 75 baz puan artırmış faizlerle beraber dolar da yükselmişti. Bu ay ise yani Aralık ayında Fed'in faizleri düşürmesi bekleniyor. Fed aralık ayında 50 baz puan artışı yapmayı bekliyor. Piyasalardaki yüzde 80 beklenti bu yönde iken doalrın yönü de verilecek karar doğrultusunda şekillenmeye başladı. Güne düşüşle başlayan doalr kuru, Fed faiz kararı sornasında da bu düşüşe seyirne devam etmesi bekleniyor. 

SON DAKİKA DOLAR KURU 14 ARALIK 2022!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Dolar kuru alış fiyatı bugün 18,65 lira, satış fiyatı ise 18,69 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar kuru bugün yüzde 0,04 düşüşe geçti. Aynı dakikalarda euro kuru 19,78 liradan alınarak 19,87 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0630 seviyesine yükseldi. Dolar endeksi bugün 103,638 bandında hareket ediyor.

Selçuk Geçer dolar için uyardı! 21 gün sonra dolarda bunlar olacak

Euro kuru 20 TL'ye merpen dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...

ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Piyasalarda son durum!