Kent Haberleri

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin! Yatırımcılar '' dolar ne olur, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar '' dolar ne olur, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

DOLARDA DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR!

Doların yönünü belirleyecke olan Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kaldı. Fed Mart ayındaki faiz kararının 21-22 Mart tarihinde açıklayacak İşte bu tarihte dolarda dananın kuyruğu kopmuş olacak.

Analistlere  göere, 22 Mart'taki toplantıda 50 baz puanlık faiz artışının yüzde 25 ihtimal olduğunu kaydedşlerek Jerome Powell'ın konuşmaları takip edilecek.

Fed ocak ayında faizleri 25 paun yükseltmişti. ABD Merkez Bankası (Fed), ocak ayında politika faizini 25 baz puan artırmış 16 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 4,50-4,75 aralığına yükseltmişti. Kararın hemen ardından dolar kurunda hızla yükseliş kaydedilmişti.

DOLAR BORCU OLANLAR ACELE EDİN!

Dolar tahminleri ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların fırlayacağını söyledi ve özellikle dolar borcu olan vatandaşları uyardı. Doların 24 TL ardından da 36 TL seviyelerinin görüleceğini söyleyen Geçer, elinde dolar olan vatandaşlara dolarlarınına sahip çıkmalarını söyledi.

Bugün dolar/TL ne kadar? 7 Mart 2023 dolar kaç lira? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL oldu? 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR 7 MART 2023!

7 Mart Salı günü dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün güne yukarı yönlü başladı.  Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 19,084 lira, satış fiyatı 19,140 lira seviyesinden değerleniyor. 

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları