Kent Haberleri

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın... Güne 19,049 liradan başlayan doların ne kadar olacağı merak konusu

Milyonlarca yatırımcı dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Güne 19,049 liradan başlayan doların ne kadar olacağı merak konusu. ABD'de açıklanan makroekonomik verilerin ardından ABD Merkez Bankası(FED) faiz kararı beklenirken analistlerden açıklama geldi. Peki dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

DOLARDA DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR!

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Doların yönünü belirleyecek olan kritik karar heyecanla beklenirken analistlerden faiz kararına yönelik beklentiler gelmeye başladı.

Analistler, ABD'de makroekonomik verilerin açıklanmasından sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarını yavaşlatacağı beklentilerinin arttığını söyledi.

Beklentilerin düştüğünü belirten analistler, bunun da doların diğer para birimleri karşısında baskılandığını belirtti. 

Fed'in faiz kararını 1 Şubat akşamı açıklanacak. ABD'de açıklanan şirket karlılıkları piyasa öngörülerinin üzerinde gerçekleşse de gelecek döneme yönelik tahminlerinin çoğunlukla olumsuz olması ve ülkede 3 aylık hazine bonosu ile 10 yıllık tahvil faizi arasındaki farkın 125 baz puana çıkması ülkede resesyon endişelerinin arttığını gösterdi.

Analistlere göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Peki dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 25 Ocak Çarşamba dolar kaç lira oldu? Dolarda son durum ne? 25 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM 25 OCAK 2023!

Dolarda son durum milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar dolardaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar almak veya satmak isteyen vatandaşlar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL? 25 Ocak Çarşamba dolar kal lira oldu?'' sorularını arama motorlarında aratıyor. 

Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 19,028 lira, satış fiyatı ise 19,046 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi ise bugün an itibariyle  101,835 seviyesinden değerleniyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,651 lira, satış fiyatı ise 20,701 lira seviyesinden satışa sunuluyor. 

Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın