Ekonomi

Dolarda esnafın belini bükecek karar! Kısıtlama getirildi, bol keseden dağıtamayacaklar

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Rus turistlerin de Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Ancak Ruslar, 10 bin doların üzerindeki parayı Rusya dışına çıkaramayacak. Hem salgın hem savaşla birlikte kırılgan yapıya sahipn Türk ekonomisi de ciddi hasar aldı

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, en çok ekonomiyi etkiledi. Hem salgın hem savaşla birlikte kırılgan yapıya sahipn Türk ekonomisi de ciddi hasar aldı.

YAZ AYLARI GELİYOR

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte esnaf, Rusya'dan gelecek turistlerin harcamalarıyla biraz olsun yüzünü güldürmek istiyordu. Fakat bu sefer de Putin'in imzaladığı kararname buna engel olacak.

Kremlin, e-postayla gönderilen bir bildiride, Putin 'in finansal istikrarı amaçlayan "ek geçici önlemler" konulu bir kararnameyi imzaladığını açıklamıştı.

10 BİN DOLAR İLE SINIRLANDIRILDI

Buna göre, seyahat edecek Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarı 10 bin dolar olarak sınırlandırılmıştı. Yeni düzenlemeyle, yerleşikler ve yabancılar arasındaki belirli işlemler için hükümetin izni gerekecek.

Evde bakım desteği, 65 yaş aylığı, engelli aylığı Temmuz 2022 ne kadar olacak! Milyonlara müjdeli haber!

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı başvuran herkese 3.000 TL para verilecek! İşte ayrıntılar...