Kent Haberleri

Dolarda fırtına değil resmen tsunami koptu! Elinizde 1 dolarınız bile varsa çabuk bakın

Piyasaların merakla beklediği, Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunda hareketli grafik görüldü. Dolar kurunda resmen fırtına değil tsunami yaşanıyor. Elinde 1 dolarınız bile varsa hemen bakın. 3 Kasım 2022 dolar/TL kuru. Yatırımcılar dün açıklanana Amerika Merkez Bankası kararı sonrası doların ne kadar olduğunu merak ediyor

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dün açıklanana Amerika Merkez Bankası kararı sonrası doların ne kadar olduğunu merak ediyor. Dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

AMERİKA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI 

Tüm dünya heyecanla Fed'in açıklayacağı faiz kararını bekliyordu.Piyasaların odaklandığı gelişme dün yaşandı. Fed faiz kararını açıkladı. Buna göre; Fed politika faizini 75 baz puan artırdı.

Fed, politika faizini 3,75-4,00 aralığına  yükseltti. Bu, 14 yılın en rekor seviyesi oldu. Fed bir önceki kararındaysa politika faizini yine 75 baz puan artırarak yüzde 3,00-3,25 aralığına yükseltmişti. Peki dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ TL? DOLAR KAÇ LİRA? 3 KASIM 2022 

Dolar/TL kuru ABD faiz kararı sonrasında düşmeye başladı. Dün 18,71 TL seviyelerine kadar yükselene dolar bugün aşağı yönlü harket ediyor. Dolar endeksi bugün 111,97 bandından hereket ediyor. Dolar/TL bugün 18,61 TL seviyesinden işlem görüyor. Euru dolar paritesi ise 0,98 seviyesinden işlem görüyor.


KRİTİK ERNFLASYON AÇIKLAMASI

Amerika Merkez Bankası faiz kararından sonra Fed Başkanı Jerome Powell tarafından açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Savaş ve ilgili olayların enflasyon üzerinde ek yukarı yönlü baskı oluşturduğu ve küresel ekonomik faaliyeti baskılandığı belirtilen açıklamada, komitenin enflasyon risklerine karşı son derece dikkatli olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Komite, enflasyonu zaman içinde yüzde 2'ye döndürmek için yeterince kısıtlayıcı bir para politikası duruşu elde etmek için hedef aralıkta devam eden artışların uygun olacağını öngörmektedir." denildi.

Fed'in faiz kararından sonra gözler TÜİK'te. Enflasyon rakamı doları nasıl etkileyecek?

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!