Ekonomi

Dolarda ipler koptu! Dengeler değişti, hesap kitap şaştı!

Dolar/TL, bu sabah saatleri itibarıyla 16 TL'yi aştı. Peki dolar/TL ne kadar? Dolardaki yükseliş sürecek mi? İşte ayrıntılar... Geçtiğimiz günlerde dalgalı seyreden döviz kurları bugün yükselişe geçti

Dolar kurundaki yukarı yönlü hareket sürüyor. Geçtiğimiz günlerde dalgalı seyreden döviz kurları bugün yükselişe geçti. Dolar/TL 20 Aralık 2022'den beri ilk defa 16,15 seviyesini geçti. 

 

Haftanın ilk gününde süper tahvil beklentisiyle dalgalı seyreden Dolar/TL ipini kopardı. Dolar/TL, bu sabah saatleri itibarıyla 16 TL'yi aştı. 

Dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yastık altında doları olanlar ve yatırımcılar tarafından yakından izleniyor. 

Peki dolar/TL ne kadar? Dolardaki yükseliş sürecek mi? Dolar yükselecek mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve son dakika dolar kuru...

Geçtiğimiz haftayı 15,93 lira seviyesinden tamamlayan dolar, son 5 ayın zirvesini güncelledi. Ekonomist Dr. Artuğ Çetin, dolar kurundaki son dakika yükselişini değerlendirdi. 

DOLAR YÜKSELECEK Mİ? SON DAKİKA

Ekonomist Dr. Artuğ Çetin, dolarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, dolar kurundaki yükselişin bir süre sonra sonlanacağına dikkat çekti. "Bir süre dolar yanlısı bir yapı yaşayacağız" ifadelerini kullanan Altuğ Çetin, doların bir süre sonra gerileyeceğine vurgu yaptı. 

Bazı analistelerde dolardaki yükseliş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Analistler, enflasyon, büyüme ve daha fazla sıkılaşma odaklı endişelerin sürdüğünün altını çizerek, mevcut endişelerin aşırı fiyatlandığına ilişkin görüşlerin son düşüşü etkilediğine vurgu yaptı ve teknik açıdan dolar endeksinde 102,3'ün destek, 103,4'ün direnç konumunda olduğu belirtildi. 

Peki dolar/TL ne kadar? İşte son dakika 24 Mayıs 2022 dolar kuru...

DOLARDA SON DAKİKA 24 MAYIS 2022 

Dolar/TL'deki yükseliş milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 

24 Mayıs 2022 saat 15:34 itibariyle doların alış fiyatı 16 lira 06 kuruştan, satış fiyatı 16 lira 11 kuruştan işlem görüyor.

Altın yaydan çıktı, ok gibi fırladı!

Kripto paralardaki son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar?

Gram altını şaha kaldıracak flaş gelişme! Altının kaderi bu akşam yazılıyor...