Altın & Dolar

Dolarda ipler koptu! Doların geleceği seviye belli oldu! Herkes bu rakamı merak ediyordu!

Geçtiğimiz haftayı 23,56 seviyesinden kapatan dolar/TL kuru bugün güne yeni rekorla başladı. Dolarda ipler koptu! Doların geleceği seviye belli oldu! Herkes bu rakamı merak ediyordu! Geçtiğiniz hafta rekor üstüne rekor kıran dolar kuru bugün de güne yükselişle başladı

Dolar/TL kuru yeni güne rekorla başladı. Geçtiğiniz hafta rekor üstüne rekor kıran dolar kuru bugün de güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta 23 TL seviyesine kadar yükselip rekor kıran dolar kuru yeni haftaya yeni rekorla başladı. Dolarda ipler koptu! Doların geleceği seviye belli oldu! Herkes bu rakamı merak ediyordu!

DOLARDA İPLER KOPTU!

Geçtiğimiz hafta rekordan rekoa koşan ve 23,56 TL'yi gören dolar/TL kuru, yeni haftaya da rekorla başladı.

28 Mayıs'ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrasında rekor kıran dolar kuru, bugün de yukarı yönlü yüksemeye devam etti. Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar kurunun merak ediyor. Dolar bugün ne kadar dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor..

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? DOLAR KAÇ LİRA? 12 HAZİRAN 2023 DOLAR/TL KURU

12 Haziran Pazartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 23,51 TL, satış fiyatı 23,66 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 25,23 TL, satış fiyatı ise 25,41 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0750 bandında hareket ediyor.

  

DOLARIN GELECEĞİ SEVİYE BELLİ OLDU!

Dolar yorumları ile  piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer, asıl yükselişlerin sene sonunda olacağını belirterek, doların 30 lira olacağını açıkladı.

  

Geçer dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcıları yükselişler karşısında uyaran Geçer, doların 20 TL olduğunda etkisinin büyük olduğunu ama asıl etkiyi doların 30 lira olduğuna görüleceğini belirtti.

Çünkü günlük hayatta aldığımız telefona kadar herşeyi dolar üzerinden ödediğimizi belirten Geçer, ülkede gizli bir şekilde asıl para biriminin dolar olduğunu söyleyerek herşeyin dolarla geldiğini açıkladı. Bu yüzde doların 30 TL'ye kadar yükseleceğini belirtti. 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak