Kent Haberleri

Dolarda kimsenin bilmediği sır perdesi aralandı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini aralayarak doların tam anlamıyla ne kadar olacağını açıkladı. İşte Selçuk Geçer son noktayı koydu! Selçuk Geçer yeni yıl öncesinden doların ne kadar olacağını açıklayarak dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini araladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Selçuk Geçer yeni yıl öncesinden doların ne kadar olacağını açıklayarak dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini araladı. Selçuk Geçer son dakika dolar yorumu ile son noktayı koydu!

DOLARDA SIR PERDESİ ARALANADI!

Selçuk Geçer, dolar ve euro için kimsenin farkında olmadığı sır gibi gizli olan hatalara değindi.  Dolar  için aynı gataların tekrarlanabileceğini belirten Geçer, twitter hesabından açıklama yaptı. 

Yeni yılın ilk haftasında açıklanacak olan enflasyon rakamları ile ilgili kritik açıklamalar yapan Geçer,  enflasyon oranının yüzde 35 üzerinde olacağını belirtti. Enflasyon rakamının bu durumdan az olması halinde, oranların gerçek yansıtılmasını belirten Geçer, gerçek enflasyon ve bildirilen enflasyon arasındaki farkın altından kalkılamayacağını açıkladı.

Döviz kurları ile yapılan her mücadele için dikkat çeken açıklamar yapan Geçer, her müdahaleden sonra büyük bir alım ile karşılaşılacağının vurgusunu yaptı. Selçuk Geçer bunun sonucunda da istenmeyen bir dolar artışının görülebileceğini söyledi.

Geçer Twitter hesabı üzerinden doların yükselişine değindi ve şunları söyledi: ''Yıl başından bu yana dolar yükselişi yüzde 39!

Türkiye enflasyonu yüzde 84! Enflasyon TL değer kaybı yüzde 45 puan. Bu fark kaynaklı minimum dolar değeri 24 lira Gerçekklerle kavga ederseniz yarın daha ağır bedel ödersiniz. NOKTA... Şimdi dağılın bakalım!'' diyerek dolardaki sır perdesini araladı.

DOLAR TAM ANLAMIYLA BU KADAR OLACAK!

Selçuk Geçer, her açıklamasında doların yükseleceğini belirterek yatırımcıların bu duruma hazır olmalarını belirtti. Geçer doların 20 TL olacağını söyleyerek sonunda 35 TL seviyelerine kadar yükseleceğinin altını çizdi. 

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika doalr kuru büyük ve küçük ölçekli  yatırımcılar tarafından merak edliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 18,74 lira, satış fiyatı ise 18,75 lira seviyesinden işlem görüyor.

Dolar 12 gün sonra tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen altını çizdi! Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

İslam Memiş’ten 31 Aralık uyarısı! Doları ve altını olanlar çok dikkatli olsun!