Altın & Dolar

Dolarda kıyamet koptu! 8 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

Hafta sonuna gelinmesiyle birlikte, 1 haftalık yatırım araştırmasıyla elde edilen kazançlar inceleniyor. Bu hafta içinde Türk Lirası değer kaybetti, ancak birçok yatırım aracı değer kazandı. Peki, bugünkü dolar ve euro fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte son durum...Dolar/TL paritesi yüksek seviyelerini koruyor ve döviz yatırımcıları, kurlardaki dalgalanmaları büyük bir dikkatle izliyorlar

Döviz piyasaları Temmuz'un ilk haftasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor, zira dolar ve euro geçtiğimiz ay yeni zirvelere ulaşarak bu ayın hareketlerine dair büyük bir merak oluşturdu. Dolar/TL paritesi yüksek seviyelerini koruyor ve döviz yatırımcıları, kurlardaki dalgalanmaları büyük bir dikkatle izliyorlar. Şimdi gelin, bugünkü dolar ve euro fiyatlarına bir göz atalım ve güncel döviz kurlarının son durumunu öğrenelim.

 

Peki, bugünkü dolar ve euro fiyatları ne kadar, kaç TL? Bugünkü döviz kurlarının son durumu ne?

DOLAR NE KADAR? 1 DOLAR KAÇ TL?

Dünya piyasalarında sıklıkla takip edilen USD/TRY paritesi, bugün hafif bir düşüş yaşadı. Amerikan dolarının Türk Lirası karşısındaki değeri, yüzde 0.12'lik bir azalışla 26.0656 seviyesine geriledi.

Önceki kapanış değeri olan 26.0978 seviyesine göre, doların değer kaybettiği görülüyor. Ancak, bu düşüşün hala sınırlı olduğunu belirtmek önemlidir.

1 EURO NE KADAR? KAÇ TL?

Avrupa para birimi Euro, Türk Lirası karşısında 28,58 TL seviyesinde işlem görüyor. Bugünün verilerine göre Euro/TL paritesi yüzde 0,53'lük bir artış gösterdi. Döviz piyasalarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte Euro'nun değeri, önceki kapanışa göre yükselmiş durumda.

Günlük işlemlerde Euro'nun en düşük değeri 28,1922 TL olarak kaydedildi, en yüksek değeri ise 28,7006 TL olarak gerçekleşti. Bu dalgalanmalar, döviz piyasalarındaki arz ve talep dengesizlikleri, ekonomik göstergeler ve küresel gelişmeler gibi faktörlerden etkilenebilir.

EUR/USD PARİTESİNDE SON DURUM!

Avrupa para birimi Euro, Amerikan Doları karşısında 1,0970 seviyesinde işlem görüyor. Bugünün verilerine göre EUR/USD paritesi yüzde 0,73'lük bir artış gösterdi. Döviz piyasalarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte Euro'nun değeri, önceki kapanışa göre yükselmiş durumda.

Günlük işlemlerde Euro'nun en düşük değeri 1,0867 Dolar olarak kaydedildi, en yüksek değeri ise 1,0974 Dolar olarak gerçekleşti. Bu dalgalanmalar, döviz piyasalarındaki arz ve talep dengesizlikleri, ekonomik göstergeler ve küresel gelişmeler gibi faktörlerden etkilenebilir.

STERLİN NE KADAR?

İngiliz para birimi Sterlin, Türk Lirası karşısında 33,70 TL seviyesinde işlem görüyor. Bugünün verilerine göre GBP/TRY paritesi yüzde 0,57'lik bir artış gösterdi. Döviz piyasalarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte Sterlin'in değeri, önceki kapanışa göre yükselmiş durumda.

Sterlinin günlük işlemlerdeki en düşük değeri 33,3424 TL olarak kaydedildi, en yüksek değeri ise 33,6963 TL olarak gerçekleşti. 

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu kişilere sadece kimlikle 800 TL para verilecek!
Vergisiz akıllı telefon fiyatları ne kadar? Telefonlardan ne kadar vergi alınıyor?
300 bin TL cezayla ikinci el araç satışında fırsatçılara darbe!
Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile Destek Paketi devam edecek mi? Temmuz 2023 Aile Destek ödemeleri!