Kent Haberleri

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...Dolar yatırımcıları iki gün beklemeleri konusunda uyardı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların kuru hakkında açıklamalarda bulundu. Dolar yatırımcıları iki gün beklemeleri konusunda uyardı. Ülkemizde birçok yatırımcı dolar kurunun yönünü incelemeye başladı.

 

Artan döviz kuru oynaklığı ve altın fiyatlarındaki oynaklık yatırımcıları tedirgin etti. Altın fiyatları düşmeye devam ediyor ve dolar güçlenmeye devam ediyor.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!..İşte bütün ayrıntılar...

İkili hakkında art arda ortaya atılan iddialar hız kesmeden devam ediyor. Selçuk Geçer, doların çok hızlı yükseleceğini iddia eden bir açıklama yaptı. Para piyasası uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki hafta için yatırımcılara flaş bir açıklama yaptı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları dolar ile iki gün hafta daha beklemeleri konusunda uyardı.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!..İşte bütün ayrıntılar..

 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları iki gün daha beklemeleri konusunda uyardı. Yatırımcı olsun ya da olmasın ülkemizde büyük bir merak konusu olan doların döviz kuru gündemde.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!..İşte bütün ayrıntılar..

 

SELÇUK GEÇER`DEN DOLAR KURU TAHMİNİ

Önde gelen ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin sıcak para rezervlerinin tükenmekte olduğunu bildirdi. Ekonomist tahminini paylaşarak, dolar kurunun iki gün içinde yükseleceğini vurguladı. Doların Şubat ayı sonunda 24 TL ve 25 TL'den işlem görme ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. 

Peki, dolarda son durum ne? İşte 26 Şubat 2023 dolarda son durum...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 26 ŞUBAT PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL’de bu sabah rekor seviye kaydedildi. 26 Şubat Pazar sabahında yani haftanın son gününde dolar/TL kuru alış fiyatı 18.8700 liradan, satış fiyatı ise 18.8800 liradan işlem görüyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Euro yüzde -0.07'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 20.0099 TL'den yapmıştı. Güne ise euro 19,91 TL alış ve 19,91 TL satış fiyatından işlem gördü. Sterlin de alış fiyatı, 22,4700 iken, satış fiyatı da 22,5900 üzerinden işlem görüyor. 

Gram altın Haziran'da çat diye fırlayacak! Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın!
Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Dibi gördü ama birden fırlayıp o rakamı görecek!
Son zamanlar yaklaşıyor! İslam Memiş dolar ve altının patlayacağı tarihi verdi! O gün zirve zamanı!