27 / 09 / 2024

Dolarda 'Merkez Bankası' etkisi! Kritik karar sonrası düşüşe geçti! Doları olanlar dikkat

Dolarda 'Merkez Bankası' etkisi! Kritik karar sonrası düşüşe geçti! Doları olanlar dikkat

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı sonrası dolar/TL kuru düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar? Güncel dolar alış-satış fiyatı kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.




Dün akşam Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Bankanın faizleri geri çekmesi üzerine, bugün de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. İki kritik karar sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası, değer kaybetti. 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? DOLAR KAÇ TL? DOLARDA SON DURUM

Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? Güncel dolar kuru kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar kuru, faiz kararı öncesi güne 34,11 TL'den başlarken, faiz kararı sonrası gün içinde en düşük 34,01 TL seviyesine düştü. 

Dolarda Merkez Bankası etkisi! Kritik karar sonrası düşüşe geçti! Doları olanlar dikkat

MERKEZ BANKASI YIL SONU DOLAR TAHMİNİ!

Merkez Bankası, reel sektör ve finansal sektör temsilcilerinden oluşan 64 katılımcının yanıtlanmış eylül ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, katılımcıların yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 37,28 iken, bu anket döneminde 37,16 seviyesine geriledi.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SON DAKİKA!

Piyasalar tarafından merakla beklenen Merkez Bankası faiz kararı bugün belli oldu. Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit tuttu.

Ekonomistlere göre karar metninin satır araları faiz indirimi hazırlığına işaret etti. Metinde "sıkılaştırma" ifadesine yer verilmemesi bugün gündemde olmayan faiz indiriminin son çeyrek verilerine göre gündeme gelebileceğinin en önemli işareti oldu.

Altın resmen fırladı! Yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Eylül 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları!

Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! Yüzde 50'de sabit kaldı!

Kritik veri öncesi dolarda sakin seyir! Bugün dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 18 Eylül 2024 dolar/TL kuru

Geri Dön