Ekonomi

Dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'den flaş tahmin! Tarih verdi, hemen bakıp buna göre hareket edin

Dolar 18 TL'yi görünce gözler dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'e çevrildi. Geçer, doların 10 gün sonrasında izleyeceği haritayı açıkladı! Dolar o tarihte zirveye çıkacak ! İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...Aralık ayının ikinci haftasında günlük hayatta satışa sunulan hizmetler ile dolar 18 TL, euro 20 TL ve binlerce dolar üzerindeki diğer ürün ve hizmetler için yüksek oranlar, gram altın için ise yüksek oranlar uygulanmakta

Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor seviyeye ulaştı. Aralık ayının ikinci haftasında günlük hayatta satışa sunulan hizmetler ile dolar 18 TL, euro 20 TL ve binlerce dolar üzerindeki diğer ürün ve hizmetler için yüksek oranlar, gram altın için ise yüksek oranlar uygulanmakta.

Bu aylarda Merkez Bankası'ndan faiz indirimine yönelik müdahaleler alan ekonomik piyasalar Eylül ayından Aralık ayına kadar yükseliş trendini sürdürdü. Ancak bu, Merkez Bankası'nın toplam 500 baz puanlık faiz indirimine gitmesine yetmedi ve yeni bir ekonomik model doğdu. Türk lirası, döviz kuru ve altın fiyatı bir gecede düştü. Dolar aniden 11 TL'ye, euro 13 TL'ye ve gram altın 600 TL'ye düştü. Ocak ayının başında her şeyin bittiğini düşünen sakinler şaşkına döndü.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından dolar 18 TL'yi gördü! Gözler yeniden dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'e çevrildi. Geçer, doların 10 gün sonrasında izleyeceği haritayı açıkladı!

İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...

SELÇUK GEÇER DOLAR İÇİN O TARİHİ İŞARET ETTİ!

Artışa geçen dolar kuruna göre yeni yorumunu yapan ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayında 20 TL, Kasım'da ise 25 TL olacağını YouTube kanalı üzerinden bildirdi.

YIL SONU TAHMİNİNİNE VURGU YAPTI!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun seneyi 30 TL'nin altında bitirmesinin mümkün olmadığını hatırlatarak sene sonu tahminini 30 ve 35 TL arasında olduğunu açıkladı.

ENDİŞELENDİREN DOLAR TAHMİNİ!

Ekonomist Geçer, enflasyona değinerek, enflasyonun 8,5 olmasını beklediğini fakat 9'u geçme ihtimalinden de endişe ettiğini belirtti.

DOLARIN SON DURUMU NE? DOLAR 22 AĞUSTOS 2022 FİYATLARI NE KADAR?

Dolar/TL kuru Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Dolar resmen afırtınalar estirdi! Bugün dolar/TL alış fiyatı 18 lira 20 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira  24  kuruş seviyelerinde işleme tabi tutuluyor.

Gram altın 2 bin lira dolar ise 30 lira! Yer yerinden oynayacak! Selçuk Geçer hiç böyle konuşmamıştı

Altının 16 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Yatırımcılar bakmadan sakın yatırmayın

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler açıkladı, hemen buna göre pozisyon alın