Kent Haberleri

Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kaldı. Gözler Fed'e çevrilirken yatırımcılar da doların yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak... Bugün ise piyasaların gözü Fed Başkanı Jerome Powell'ın 18:00'da yapacağı açıklamalara çevrildi

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı 21-22 Mart tarihinde açıklanacak. Bugün ise piyasaların gözü Fed Başkanı Jerome Powell'ın 18:00'da yapacağı açıklamalara çevrildi. Piyasalar merakla gelecek mesjları beklerken yatırımcılar da doların ne kadar olacağını yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 

Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak...

DOLARDA RESMEN DEPREM FIRTINASI!

Dolarda son dakika gelişmeler ve dolar ile ilgili tahminler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Selçuk Geçer, dolarda resmen deprem fırtınasının olacağı tarihi açıklayarak rakam verdi.

Geçer dolar kuru ile ilgili  "Şu anda Türkiye'de reel sektörde 25 TL'yi geçmiş bir dolar kuru var. İhracatçılar doların gerçekte yükselmesine karşın bu yükselişin tabelaya yansımamasından şikayetçiler.'' ifadelerini kullanarak yıl sonunda kadar doların 36 TL olacağını söyledi. 

Selçuk Geçer, dolardaki asıl yükselişlerin seçimden sonra başlayacağını söyledi. Yatırımcılara ve elinde dolar olanlara ''elinizdeki dolara sahip çıkın sakın satmayın'' uyarısında bulundu.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar/TL kuru bugün alış 19,11 lira, satış fiyatı 19,14 lira dolar endeksi 105,695 bandında hareket ediyor.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Doların fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar acele edin!

Altın fiyatları yerle bir oldu! Gram altın dibe vurdu! Elinde altını olanlar tarumar oldu! 8 Mart 2023 altın fiyatları