Ekonomi

Dolarda son dakika şoku! Dolar bugün kaç lira oldu? 17 Eylül 2022 dolar kuru!

Dolardaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün kaç lira? Dolar kurunda son durum ne? İşte 17 Eylül 2022 dolar kuru... Milyonlarca yatırımcı ve doları olan vatandaşlar, 'Dolar bugün kaç lira?', 'Dolar yükseldi mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor

Dolardaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ve doları olan vatandaşlar, 'Dolar bugün kaç lira?', 'Dolar yükseldi mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Yatırımcılar tarafından son durumu merak edilen dolar kurunun Euro karşısında güçlenmesi Dolar/TL’ye yukarı yönlü destek sğalıyor. Dolar perşembe günü, yükseliş eğilimini sürdürdü ve önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,15 üzerinde 18,2656'dan kapanışı yaptı. 

Peki dolar bugün kaç lira? Dolar kurunda son durum ne? İşte 17 Eylül 2022 dolar kuru...

Dolar/TL'deki yatay seyir devam ederken, milyonlarca yatırımcı ve kenarda doları olan vatandaşlar dolar kurundaki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar endeksi dün, dar banttaki hareketini sürdürerek 109,9 seviyesinde olurken; avro/dolar paritesi yüzde 0,1'lik gerileme ile 0,9990 seviyesinde gerçekleşti. 

 

Amerika Birleşik Devletleri'nde Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarında en az 75 baz puanlık artırıma gitmesinin öngörülmesi bir süredir artışta olan doların, diğer dövizler karşışında değerlenmesini de sağladı. Her ne kadar faiz oranlarındaki yükselişin miktarı kesin olmasa da sepet para birimi karşısında ölçülen dolar, yatırımcıların doların güvenliğine akın etmesiyle bu hafta yüzde 1'den fazla yükseliş kaydetti. 

Dolar endeksi, bu ayın başlarında ulaştığı yirmi yılın en yüksek seviyesi olan 110.79'dan çok uzak olmayan 110.26 değerini gördü. 

Peki dolar bugün kaç lira? Dolar kurunda son durum ne? İşte 17 Eylül 2022 dolar kuru...

DOLAR/TL 16 EYLÜL'DE NE KADARDI?

Dolar kurunun dün alış fiyatı olarak 18,38 lira, satış fiyatı da 18,45 lira lira seviyelerinden işlem görmüştü.

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 17 EYLÜL 2022 GÜNCEL DOLAR KURU!

Dolar kurunun bugün alış fiyatı 18,35 lira, satış fiyatı da 18,49 lira lira seviyelerinden işlem görüyor.

Altında yükseliş başladı! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 17 Eylül 2022...

Kolay parayla vedalaşmak metallerin canını yakıyor

Altın yatırımcısı kapış kapış 14,18 ve 22 ayar altın bilezik alıyor! 17 Eylül 2022 altın bilezik fiyatları..