07 / 05 / 2024

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Dolar 18.40'lık tarihi zirvesine yakın yatay bir seyir takip ediyor! Analistler, art arda açıkladı. Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın! İşte detaylar...



Dolar endeksi Fed’in para politikası ile alakalı belirsizliklerin düşmesi ile 20 senenin zirvesinden geri çekilirken, şu sıralarda yüzde 1 düşüşle 107,8 seviyesinde. Avro/dolar paritesi ise dolar endeksindeki harekete paralel yüzde 1,5 değerlenerek 17 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviyeyi test etmesinin ardından 1,0190’da dengelendi.

Bugün yurt içinde açıklanan makroekonomik verilere göre ödemeler dengesi temmuzda 4 milyar dolar açık verirken, yıllıklandırılmış cari açık 36,6 milyar doları buldu.

Analistler, günün geri kalanında veri takviminin durgun olduğunun altını çizerek, teknik açıdan dolar endeksinde 107 seviyesinin destek, 108,5’in direnç olarak öne çıktığını duyurdu.

Ocak zammında son dakika! Yüzde 90 zam! Ocak 2023'te asgari ücret 7.500 TL, emekli maaşı 5.435 TL! Hemen bakın!
Altının 9 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön