Kent Haberleri

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi... Dolar kuru seçiö öncesinde agresfi yükselişler sergilerken vatandaşlar ve yatırımcılar doların yönünü merak ediyor

Piyasaların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru seçiö öncesinde agresfi yükselişler sergilerken vatandaşlar ve yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Milyonlarca kişi seçimden sonra doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

DOLARDA YENİ SENARYO: 30 TL OLACAK!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'undan son dakika dolar açıklaması geldi. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dolardaki yükselişlere değinerek seçim sonrasını işaret ederek ''Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak. Unutma, o oyu benim için değil, kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin" dedi. 

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şahsi Twitter hesabından, 'Bu bir referandumdur. Ekonomik yıkımı yaşayan güzel ülkemizi son çıkışta kurtaracak mıyız, yoksa uçurumdan aşağı yuvarlanacak mıyız?' notuyla bir video paylaştı.

Seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm; ama ekonomi için karar ver. Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak. Unutma, o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin" ifadelerini kullandı. 

Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru kaç lira? 23 Mayıs dolar kuru kaç lira? Dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar/TL kuru.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 23 MAYIS 2023 DOLAR KAÇ LİRA? DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

23 Mayıs Salı günü dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekor kırdı. 

Dolar/TL kuru şu dakikalarda 20,71 TL'den alınıp, 20,79 TL'den satılıyor. Dolar kuru gün içerisinde 0,86 yükselişe geçerek değer kazandı.

 

DOLAR ZİRVEDE!

Dolar kuru yen karşısında 6 ayın ardından zirveye ulaştı. Japon yeni dolar karşısında 138'i geçerek, ABD ve Japonya'nın para politikası arasındaki ayrışma nedeniyle Kasımdan bu güne kadar en zayıf seviyelerine geriledi.

Dolarda 6 ay sonra bir ilk yaşanıyor! Doları olan herkes oraya odaklandı!

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!