Kent Haberleri

Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki...

Piyasalar bugün açıklanacak ABD Ocak enflasyon verisine odaklanırken gözler dolara çevrildi. Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki... Peki dolar ne olacak?Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki

Dolar yatırımcıları için kritik öneme sahip olan senaryoları tek tek sıralarken gözlerABD Ocak enflasyon verisine ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Peki dolar ne olacak?

Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki... 

DOLARDA YER YERİNDEN OYNAYACAK!

Dolar ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkılaşma politikasını etkileyecek ABD ocak ayı enflasyon verisine odaklandı. Ekonomistler ABD’de tüketici fiyatlarının ocak ayında önceki aya kıyasla yüzde 0,4 artmasını, çekirdek TÜFE’nin de yine yüzde 0,4’lük bir artış kayıt edeceğini açıkladı. Bu da Aralık ayında yüzde 6,5 ile Ekim 2021 yılından bu yana en düşük düzeye gerileyen enflasyonun yüzde 6,2’ye gerilemesi demek oluyor. 

Singapur merkezli bankalardan biri OCBC ise ABD enflasyonun düşüşünde görülecek bir yavaşlamanın doları destekleyeceğini savunuyor.

 

DOLAR TAHMİNİ SON DAKİKA!

Dolar endeksi güçlü istihdam verisinden sonra şubat ayında gördüğü 100 düzeylerinden tekrar yüzde 4 seviyesine yakın yükselişle 104’e yaklaşmış durumda.

ING Bank, ABD’den gelecek olan enflasyon verisinin beklentilerin üzerinde gelmesinin doları güçlendirerek, euro/ dolar paritesinde 1,05 düzeylerine çekilme görülebileceğini aktardı.

 

ABD’li finans kuruluşu Westpac de ortalama beklentinin üzerinde bir TÜFE verisinin “kaydadeğer bir dolar hareketi” getirebileceğini öngörüyor.

Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar/TL kaç lira?  14 Şubat Salı dolar kaç lira? Dolar/TL kuru ne kadar oldu? Son dakika dolar gelişmesi...

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dolar kuru bugün güne yükselişle başlarken gözler dolar/TL kuruna çevrildi. Dolar endeksi bugün 102,875 seviyesinde değerlenirken dolar/TL alış fiyatı 19,072 lira, satış fiyatı 19,087 lir seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 23,301 lira seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi 1,0761 seviyesinden değerleniyor.

Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil baksın

Gümüşün geleceği rekor seviye belli oldu! İslam Memiş resmen net rakam verdi! Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak!

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları