Kent Haberleri

Dolardaki bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! Elinde dolar olanların kafası karıştı! Dolarda yangın yeri

Son dakika dolar/TL kurunda anlıkta kafa karıştıran rakam görüldü. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı. Dolar anlıkta bir anda bu rakamı gördü. Son dakika dolar gelişmesi.  Fakat dolar/TL kuru son dakikada öyle bir rakama ulaştı ki görenlerin gözleri yuvalarından fırladı

Dolar/TL kuru Amerika Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti faiz kararları ile yurt içinde enflasyon rakamlarının zirve yapmasına rağme 18,60 lira seviyesinde yatay seyretmeye devam ediyordu.  Fakat dolar/TL kuru son dakikada öyle bir rakama ulaştı ki görenlerin gözleri yuvalarından fırladı.
 

DOLARDA KAFA KARIŞTIRAN RAKAM

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukaır yönlü hareket ediyor. Güne yükselişle başlayan dolar kuru, anlıkta bir anda fıladı. Dolar kuru 18,60 lira seviyelerinde işlem görürken, 18,71 lira seviyesine yükseldi, bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı. Bu rakam görüldükten sonra tekrar geri çekilme başladı ve dolar/TL kuru tekrar 18,60 lira seviyesinden işlem görmeye başladı.

<#resim23 

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın para politikasıne yönelik berlirsizliklerle karışıl seyir izliyor. Bugüm tüm gözler ABD istihdam raporlarına çevrildi. Piyasalarda etkili olması beklnene veriler merakla bekleniyor. Fed kararı sonrasında yükselişe geçen dolar endeksine rağmen yurt içi piyasalarda dolar/TL kuru tepkisiz kalmaya devam ediyor. Bir süredir 18,60 lira, 18,62 lira seviyelerinde işlem gören dolar/TL kuru ani atakla birlikte 18,71 liraya kadar yükseldi. Dolar sonrasında tekrar geri çekilerek 18,60 seviyelerinden işlem görmeye başladı.

DOLAR KURU TEPKİSİZ

Piyasalarda yankı oluşturan Fed faiz kararından sonra düşen dolar kuru, Jerome Powell'ınb açıklamalarından sorna tekrar yükselişe geçti. Dolar endeksi 112 seviyesine yükseldi. Dolsar kuru 18,60 lira seviyesinde fiyatlandı.

 

DOLARDA SON DURUM

Son dakika dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne yükselişle başlayan dolar kuru Kapalıçarşı'da alış fiyatı  18,63 lira, satış fiyatı ise 18,65 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,9785 bandından hareket ediyor. Dolar endeksi bugün 112 seviyesinde değerleniyor.

Şimdi altın alma zamanı! Herkes gözünü dört açsın! Gram altın 1.000 TL'yi aşacak! Sakın dolar almayın! Duyan koşuyor

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Elinde doları herkes elindeki doları bırakıp bu habere baksın! Merkez Bankası açıklama yaptı