Ekonomi

Dolardaki düşüş yanıltmasın! Tüm piyasa bu detaya odaklandı, herkes nefesini tuttu

Dolar, TL seviyelerine bugün 15.90-16 TL'den başlarken, yeniden 15.85 seviyelerine indi. Fakat analistler, dolardaki bu düşüşün yanıltmaması gerektiğini belirterek, grafikteki genel ortalama kırılmadan doların düşmesinin zor olduğunu ifade ediyor. Merkez Bankası doları düşürmek için her ne kadar harekete geçerek, piyasaya para pompalasa da henüz tam istenilen düşme yakalanamadı

Türkiye'de kur korumalı mevduatın ardından dolar ilk kez 15 TL ve üzerini görmüştü. Merkez Bankası doları düşürmek için her ne kadar harekete geçerek, piyasaya para pompalasa da henüz tam istenilen düşme yakalanamadı.

DÜŞÜŞ YANILTMASIN

Bu sabaha 15.90 TL seviyesinden giriş yapan dolar, öğleden sonra meydana gelen 5 kuruşluk düşüşün ardından yeniden 15.85 seviyesinden işlem görmeye başladı. Fakat analistlere göre bu göstermelik bir düşüş.

GENEL ORTALAMANIN KIRILMASI GEREKİYOR

Analistler, dolarda düşüş yaşanabilmesi için geçtiğimiz aylardaki gibi genel ortalamanın bir anda kırılması gerektiğini düşünüyor. Eğer genel ortalama kırılırsa çoğu insan da dolar satacak ve piyasa yeniden kendisine gelecek.

İstanbul Finans Merkezi Temel Yasası'nda sona gelindi!

ABD'de konut başlangıçları Nisan'da azaldı! 

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?