Kent Haberleri

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın! Yatırımcıların gözü dolara çevrilmişken Geçer, bombayı patlattı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü dolara çevrilmişken Geçer, bombayı patlattı.  Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların patalayacağı tarih belli oldu. Bu tarihi herkes not alsın!

DOLARIN PATLAYACAĞI TARİH BELLİ OLDU!

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarının hazirandan sonra zengin olacaklarını söyledi.  Dolar ile birlikte özellikle altın fiyatlarının da FED faiz kararı ile doğru orantılı  olduğunu  söyleyen Ekonomist Selçuk geçer, FED'in faizi durdurması ile beraber altın fiyatlarında yeni rekorların görüleceğini söyledi.

FED'in faiz artırımı yapmayacağını ancak faizi de indirmeyeceğini belirten Ekonomist Geçer, Haziran ayında Fed'in faizi sabit tutması ile birlikte Altın fiyatlarında bir kırılmanın yaşanacağını belirtti.

 

Altını rekor üstüne rekor kıracağı tarihi açıklayan Selçuk Geçer, Haziran ayına dikkat çekerek aynı durumun dolar için de oalcağını söyledi.Genel seçimlerden sonra Altın fiyatlarında büyük kırılmanın olacağını belirten Ekonomist, Dolar kuru ile ilgili de aynı tarihleri işaret etti.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için tahminlerini peş peşe sıraladı. İlk aşamada doların 35 TL, sonra ise 40 TL seviyesine kadar yükseleceğinin vurgusunu yaptı. Selçuk Geçer, elinde dolar olan yatırımcıların dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi. 

 

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar endeksi 101,597 bandında hareket ediyor. Yatırımcılar ise ''bugün dolar ne kadar, dolar kaç lira, dolar/TL kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,59 TL, satış fiyatı ise 19,62 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0916 bandında hareket ediyor.

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

İslam Memiş ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı! Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek