Kent Haberleri

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın! Seçimden sonra dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Şimdiden bu rakam hazır olun! Dolar tam bu kadar olacak

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimden sonra doların geleceği seviyeyi açıklayarak son uyarısını yaptı. Seçimden sonra dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Şimdiden bu rakam hazır olun! Dolar tam bu kadar olacak...

DOLAR SEÇİMDEN SONRA TAM BU KADAR OLACAK!

Selçuk Geçer Amerika Merkez Bankası faiz kararına değindi. FED son olarak Mayıs ayında yaptığı 25 baz puanlık artışla yıl sonuna kadar bekleyişe geçmeyi tercih edeceğini belirtti. Fakat bunun devamında da indirim kararı alacağı anlamına da gelmediğinin altını çizdi.

Öncelikle 2023 yılının sonuna kadar faizlerde bir indirim beklemenin çok iyimserlik olduğunu söyleyen Geçer altının yükselmesi için böyle bir şeye gerek olmadığını açıkladı.

 

Dolar için 30-35 TL tahminlerinde bulunan Geçer, seçimlerin ardından bu rakamları görmek için hazır olunması konusunda yatırımcılara şimdiden uyarılarda bulundu.

DOLARDA SON DAKİKA!

Son dakika dolar/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 9 Mayıs Salı günü dolar kurunda son dakika gelişmeler gündemde yer alıyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar, dolar yükseldi mi, düştü mü, dolar kaç lira?'' soruları arama motorlarında araştırılıyor. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 20,49 lira, satış fiyatı ise 20,52 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0943  bandında hareket ediyor. 

Altın 2.000 doların üzerinde! ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!