Kent Haberleri

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika

Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklanmadan önce 18,81 liradan işlem gören dolar yatay seyrini koruyor. Dolar yükselecek mi? Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika... Dün Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandı

2 Şubat Çarşamba dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dün Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Karar sonrası altın fiyatları rekor kırarken dolar kuru yatay seyrine devam etti. Dolar almak veya satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak?

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika...

DOLARI OLANLAR HEMEN BAKSIN!

2 Şubat Perşembe günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Dolar kuru için kritik öneme sahip olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı belli oldu. ABD Merkez Bankası Fed, faizi 25 baz puan artırarak yüzde 4,75’e çıkardı.  

 

Fed, Mart 2022’de başlattığı faiz artışına sekizinci toplantıda da devam etti.  Yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşılana kadar sıkı para politikasına devam edileceği ve hedef aralıktaki faiz artışlarının da uygun olacağına vurgu yapıldı. Karar sonrası dolar yatay seyrine devam etti. 

 

FED BAŞKANI JEROME POWELL RESMEN AÇIKLADI!

Fed faiz kararı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell önemli mesajlar verdi. Powell, ''Enflasyon yavaşlama kaydetse de hala yüksek kalmaya devam ediyor ve yüksek kaldıkça sıkıntılar da devam ediyor.'' dedi. Jerome Powell, enlasyon düşene kadar faiz artışlarına devam edeceğinin sinyalini verdi. 

 

DOLARDA DUDAK UÇUKLATAN RAKAM!

Milyonlarca kişi dolarda son dakika gelişmeleri takip ediyor. Dolar kuru güne sakin seyirle başlarken yatırımcılar ve dolar al sat yapmak isteyenler dollar/TL'yi araştırıyor. Yatırımcılar en çok da doların ne kadar olacağını sorgulatıyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de doların yönü ile ilgili kritik açıklama geldi. Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Doları olanların  sabırlı olmalarını söyleyerek, doların 24 TL olacağını söyledi.

2 Şubat Perşembe dolar ne kadar? Dolar/TL bugün kaç lira? Dolar kaç lira oldu? Dolar bugün kaç lira? 2 Şubat 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL 2 ŞUBAT PERŞEMBE NE KADAR OLU? DOLAR/TL KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR KURU KAÇ TL?

2 şubat Perşembe dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar kurubugün güne yatay başladı. Dolar/TL laış fiyatı 18,95 lira, satış fiyatı ise 18,97 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 100,817 seviyesine geriledi. Aynı dakikalarda euro/TL kuru  20,89 liradan satılıyor.Euro dolar paritesi 1,1010 bandında yükseldi.

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak