Kent Haberleri

Doları olanlar için son dakika uyarısı geldi! Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamalarında dolar yatırımcıları da uyardı. Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamasında dolar artışının devam edeceğini dile getirirken yatırımcılara da önemli uyarılar yaptı

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer yine son dakika açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamasında dolar artışının devam edeceğini dile getirirken yatırımcılara da önemli uyarılar yaptı.

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamalarında dolar yatırımcıları da uyardı. Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurundaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ekonomistler yatırımcıların da aklını başında alıyor. 

Dolar kuru ile ilgili olarak yatırımcılardan peş peşe açıklamalar gelirken, son bomba da Selçuk Geçer'den geldi. 

Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada Kasım ve Aralık aylarına dikkat edilmesi ile ilgili olarak çok önemli uyarılar yaptı.

Selçuk Geçer yaptığı Kasım, Aralık aylarına dikkat edilmesi gerektiğini kaydederek, Türkiye ekonomisi büyük bataklık yolunda ilerlediğini ve fakirlerin daha da fakirleştiğini kaydetti.

Yaptığı açıklamada orta sınıf diye bir şey kalmadını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer, 3-5 zenginin de daha çok zenginleştiğini kaydetti.

DOLARA TALEP ARTACAK MI?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolara olan talebinde arttığını dile getirdi. Selçuk Geçer yaptığı açıklamada  kısa vadeli borçların ödenmesi gerektiğini kaydederek, dolara talebin artacağını kaydetti.  

Dolar kurunun çok sert hareket edeceğini herkesin göreceğini söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun sene sonunda 28 TL olacağını da kaydetti.


Selçuk Geçer yaptığı son dakika açıklamalarında dolar yatırımcıları da uyardı. Doları olup da bunu yapan çok fena yandı! Hemen göz atın...


ELİNDE DOLAR OLUP DA BUNU YAPAN YANDI

Yaptığı açıklamada dolar kurunun hızla yükselmeye devam edeceğini belirten Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara çok önemli de uyarılar yaptı. Selçuk Geçer, yatırımcıları doların satılmaması konusunda uyardı.

1 Ocak 2023 emekli maaşı hesaplamalarında büyük deprem! Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı emeklilerinin ağzı açık kaldı!

Asgari ücrette büyük deprem! Bir hesaplandı pir hesaplandı! En düşük rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!