Kent Haberleri

Doları olanlara adeta soğuk duş! İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Doları olanlara adeta soğuk duş... İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, milyonlarca yatırımcıya uyarılar yaparak, 2023 yılının 'Kumar yılı' olarak geçeceğini vurguladı

2023 yılına girilmesiyle beraber 2023 yılının neler getireceği de merak konusu oldu. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, milyonlarca yatırımcıya uyarılar yaparak, 2023 yılının 'Kumar yılı' olarak geçeceğini vurguladı.

TV100com'da 'Yeni yıl için risk değil, tedbir alın!' başlıklı bir yazı kaleme alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılından beklentilerini sıralayarak yatırımcılara uyarılar yaptı.

Doları olanlara adeta soğuk duş... İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, 2023 yılı içerisinde euronun 27-28 lira, doların ise 24-25 lira aralığında seyredeceğini iddia eden İslam Memiş, aynı zamanda gram altının 1.400-1.600 TL, gram gümüşün ise 20-25 lira bandında seyredeceğini de öne sürdü.

"2023 YILI “KUMAR YILI” OLACAK."

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yurt içi piyasalarda da sakin ve yatay bir başlangıç olduğunu kaydederek, 2023 yılının küresel piyasalar açısından 2022’den daha karışık bir yıl olmasını beklediğini belirtti.

Doları olanlara adeta soğuk duş... İslam Memiş az önce açıkladı, doları olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Yazısında 2023 yılının kendi nazarımda “KUMAR YILI” olacağını kaydeden İslam Memiş, fiyatlarda ve piyasalarda istikrar beklememek gerektiğini dile getirdi. O nedenle bu yılda risk dağıtmanın önemli olacağını söyleyebileceğini kaydeden İslam Memiş, "Birikimlerimizi en az dört varlığa dönüştürebiliriz. Ancak bu yıl ki sepetimin içerisinde dolar olmayacak." dedi.

Gram altının 1.450 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın resmen ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!

Bu 4 bankada resmen Ocak 2023 depremi! Ziraat, Garanti, TEB, Akbank az önce peş peşe açıkladı! Görenin adeta aklı gitti!

Gram altının 1.700 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyan resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın