Altın & Dolar

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun! Yatırımcılara Haziran müjdesi geldi

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yeni rekora imza attı. Yatırımcılara Haziran müjdesi geldi. Dolar alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel dolar kurunun ve doların ne seviyeye kadar yükseleceğini merak ediyor. Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir...

DOLARI OLANA HAZİRAN MÜJDESİ!

Dolar/TL kuru Dün yapılan Para Politikası toplantısından sonra dolar rekor kırdı. Dolar/TL kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru dün açıklana karar sonrasında hızl yükseldi. Bu rakam yatırımcılara adeta haziran müjdesi oldu.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı dün açıklandı.

Merkez Bankası kritik faiz kararını duyurdu. 27 ay sonra faiz artırımına giden Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini yüzde 15'e çıkardı.

Piyasaların merakla beklediği faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklandı. Yeni başkan Hafize Gaye Erkan başkanlığında ilk kez toplantı gerçekleştiren Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizini 6,5 puan artışla yüzde 15'e çıkardı.

HER AN BU RAKAM GELEBİLİR!

Doların ne olacağı ile ilgili yatırımcılar uzmanların yorumlarını takip ediyor. Son olarak Emlak yatırım uzmanı Mert Başaran doların yükseleceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

Başaran doların yakın bir zamanda 27 TL olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Bugün dolar ne kadar? 21 Haziran 2023 dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar kaç lira? 21 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 21 HAZİRAN 2023 DOLAR/TL KURU

Dolar/TL kuru 21 Haziran 2023, yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. Dolar kuru bugün Kapalıçarşı'da 24,37 liradan alınıp, 25,052 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları