Kent Haberleri

Doların 10 TL olacağı yeni tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Dolar kurunda yükseliş devam ederken ekonomist Engin Avcı, doların 10 TL olacağı yeni tarihi açıkladı. Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun! Ekonomi gündeminden hiç düşmeyen doların yükselmeye devam edip etmeyeyeceği merak ediliyor

Dolar/TL kuru yeni yıla yukarı yönlü giriş yaparken milyonlarca yatırımcı doların ne olacağını merak ediyor. Ekonomi gündeminden hiç düşmeyen doların yükselmeye devam edip etmeyeyeceği merak ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? sorularınına yanıt arıyor.

 

Konu ile ilgili ekonomistlerden dolar tahmini gelmeye devam ediyor. 2022 yılında yapmış olduğu dolar tahminlerinden sonra ekonomist Engin Avcı dolar ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak doların 10 TL olacağı yeni tarihi resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

DOLAR 10 TL OLACAK!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Engimn Avcı, doların 10 liranın altında ineceğini açıkladı. Avcı: ''Dolar kurunun 10 liranın altına inmesiyle ilgili bir çağrım vardı.

 

Hükümetin yurt dışından giren dövizle TL biriktirme suretiyle cari açığı kapama gibi bir hamle yapması sonrası 9 Ocak tarihinden sonra tamamen dövizin aşağıya doğru ineceğine dair şüphe yok.

Tüm ülkelerde adım, Türk Lirası'nın değerlenmesi dövizden kaçışın sürmesiyle doğru orantılı gidiyor. Sözlerimin arkasındayım. 9 Ocak ve sonrasında yaşanacak sürecin ardından dolar 10 TL'nin altına inecek.''dedi.

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuut haftanın ilk işlem gününe yükselile başlarken 18,88 liradan işlem görüyor. Dolar/TL kuru cuma günü en düşük 18,368 lira en yüskek ise 18,78 liradan işlem gördü. Piyasalarda bu hafta kritik gelişmelerin yaşanacağını beşirten analistler, enflasyon baskınını azalacağına yönelik beklentilerin güçlendiğini kaydetti. ABD enflasyon rakamları perşembe günü açıklanacak. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması varlık fiyatlarında oynaklığın artmasına neden olacağı belirtildi.

 

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü aşladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 18,89 lira, satış fiyatı ise 18,91 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,24 düşüşle değer kaybederek 103,422 seviyesinden işlem görüyor.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!