Kent Haberleri

Doların 17 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Doları olanlar şimdiden hazır olun!

Doların yönünü etkileyecek kritik gelişmeler yaşanamaya devam ediyor. Dolar endeksi gerilerken, dolar/TL kuru sakin seyrine devam ediyor. Doların yönü ne olacak yükselecek mi, düşecek mi? Doların 17 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Geri sayım başladı, doları olanlar hemen baksın! Piyasaların gözü dünkü faiz kararına çevrilmişti

Dün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Piyasaların gözü dünkü faiz kararına çevrilmişti. Merkez Bankası faizleri 150 baz puan düşüşerek yüzde 9 olarak belirledi. 

TCMB 1 hafta vadeli repo faizini 150 baz puan indirimle yüzde 9.0'a getirdi ve faiz indirim döngüsünü tamamladı. Böylelikle politika faizi uzun aradan sonra ilk kez tek hanelere gelmiş oldu. 

Faiz kararının hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar endeksi düşük seviyesine devam ederken dolar/TL kuru sakin seyrine devam etti. Dolar ile ilgili kritik yorumlar gelmeye devam ederken, yatırımcılar dolar ne olacak? Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Doların 17 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Doları olanlar çabuk baksın...

DOLAR 17 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Doların yönünü belirleyecek olan asıl faiz kararı 13-14 Aralık tarihlerinde belli olacak. Fed faiz kararı dolar kurunun tamamen yönünü belirlerken, piyasalar şimdiden 17 gün sonrasına odaklandı. Dolar kuru için kritik öneme sahip olan ABD Merkez Bankası faiz kararı önemli.

Aralık ayı faiz karar 13-14 Aralık'ta açıklanması bekleniyor. ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında gelmesi ile dolar değer kaybetmeye başlamış öte yandan Fed de Aralık faiz kararı ile ilgili daha şahin tonda açıklamalarda bulunmuştu. FED Aralık ayında faiz kararında eğer faizi düşerse dolar, kısa ve orta vadede değer kaybeder. Türk Lirası değer kazanır.

DOLAR ENDEKSİ BUGÜN NEKADAR OLDU?

Dolar endeksi, ABD verilerinin açıklanmasından sonra düşmeye başladı. O düşüş haftalar boyu devam ederken halen dolar endeksi toparlanamadı. Bugün 106 seviyesinde değerlenen dolar endeksinin düşmesi doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesine neden oluyor.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar bugün kaç TL? İşte 25 Kasım 2022 dolar/TL kuru...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 25 KASIM 2022 DOLAR KURU...

Son dakika güncel dolar kuru milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL bugün 18,66 liradan alınıp, 18,71 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0412 bandında değerleniyor.

Son dakika dolar açıklaması! Dolar Kahini Selçuk Geçer doların 18,58 TL'ye düşeceğini söyledi!

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!