Kent Haberleri

Doların 17 TL birden fırlayacağı tarih açıklandı! Elinde doları olanlar bu tarihe iyi bakın

Ekonomist Sulçuk Geçer, doların 17 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı. Seçim sonrasını işaret eden Geçer, elinde doları olanların bu tarihi iyi not almalarını söyledi. Geçer, her zaman her açıklamasında doların yükseleceğini söyledi

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den rekor dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Geçer, her zaman her açıklamasında doların yükseleceğini söyledi. Son olarak ise doların 17 TL yükseleceği tarihi açıkladı. Elinde dolar olanların bu tarihi iyi not almasını isteyen Geçer, seçim sonrasını işaret etti.

DOLAR 17 TL BİRDEN FIRLAYACAK!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 17 TL birden yükseleceğini açıkladı. Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Dolarlarına sahip çıkmalarınıı söyleyen Geçer, doların 36 TL olacağını açıkladı. Seçim sonrasını işaret eden Geçer, 14 Mayıs'tan sonra dolarda hızlı bir yükselişin olacağını söyledi.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 24 MART 2023 DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ LİRA? SON DAKİKA 

24 Mart 2023 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar kuru güne yükselişle başladı. Dolar endeksi 102,240 bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,28 TL, satış fiyatı ise 19,32 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,82 TL, satış fiyatı 20,92 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0828 bandında hareket ediyor.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

Piyasaların büyük heyecanla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faiz kararını dün açıklandı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmedi ve yüzde 8,50'de sabit tuttu. Faiz kararı sonrasında euro ve dolar yukarı yönlü hareket etmeye başladı.

24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları