Kent Haberleri

Doların 2 hafta sonra geleceği rakamı işte bu! Jet hızıyla uçacak

Dolar satın alan vatandaşlar dolar fiyatlarının önümüzdeki haftalarda hangi seviyeye yerleşeceğini çok merak ediyor. Dolar fiyatları hakkında önemli bir tahminde bulunuldu. Gelin tahmine birlikte göz atalım... Analistler de dolar fiyatlarındaki durumu bilmeleri nedeniyle konuyla ilgili sık sık tahmin yayınlıyorlar

Dolar fiyatlarındaki dalgalanmalar dolar alıp satan vatandaşların da konuyu daha fazla takip etmesine neden oluyor. Analistler de dolar fiyatlarındaki durumu bilmeleri nedeniyle konuyla ilgili sık sık tahmin yayınlıyorlar. Dolarla ilgili flaş bir tahmin daha yapıldı. İşte detaylar... 

onuya ilişkin açıklamalarının dikkat çektiği ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde doları olanları uyardı. İşte doların 14 sonraki göreceği rakamlar..

Geçer, açıklamasında Türkiye’de şu anda sıcak para imkanının tükendiğini ancak bu sebeple dolarda yükselişin devam edeceğini belirtti. Uzman isim, doların yaklaşık 2 hafta sonra 24-25 TL seviyelerine yükseleceğini iddia etti.

Selçuk, açıklamasında doların şubat sonunda 24-25 TL seviyelerinde olacağını iddia etti. İslam Memiş ise açıklamasında özellikle elinde doları olanların saklanması gerektiğini ifade edere, dolar borcu olanların bu tarihe kadar borçlarını kapatması gerektiğini belirtti.

 

DOLAR FİYATLARINDA SON DURUM 

Doların bugünkü alış kuru 18,8457 TLsatış kuru 18,8533 TL'dir. Dolar kuru en son 16.2.2023 21:34:45 tarihinde güncellenmiştir. Bu dolar kuru verileri doğrultusunda 1 Dolar 18,8533 Türk Lirasına karşılık gelmektedir.