Kent Haberleri

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dün 20 lirayı geçerek rekora imza atarken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunu araştırırken, analistler doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı. Elinde dolar olan hemen baksın.  Özellikle euro karşısında büyük değer kaybına uğraya dolar güçsüzleşmeye başladı

Dolar kuru her geçen gün değer kaybetmeye devam ediyor. Özellikle euro karşısında büyük değer kaybına uğraya dolar güçsüzleşmeye başladı.

Doların değer kaybetmesi ve euronun rekor seviyelere yükselmesi ile yatırımcılar ve dolar almak isteyen yatırımcılar ''dolar ne olur?'' sorusunun yanıtını merak ederken Analistlerden doların ne kadar olacağına yönelik açıklama geldi.

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

DOLAR 27 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

2022 yılını, değer kayıpları ile kapatan dolar kuru 2023 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı.

Dolar/TL Kuru yükselirken, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını merak edip araştırıyor. Konu ile ilgili araştırma yapan vatandaşlar, uzmanların dolar tahminlerini de takipe diyor. Ekonomist Dolar yorumları ilr bilinen Selçuk Geçer doların 27 gün içinde ne kadar olacağını açıkladı.

Selçuk Geçer dolar ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynak israf ediliyor, gerçek dolar kuru 24 TL seviyelerinde, bu baskının daha fazla sürdürülmesi ise mümkün değil. Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 TL'ye gelecek" dedi.

''Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL'de tutuluyor hâlâ?'' sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer ''Tabi, baskılanarak 18 TL'de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.'' ifadelerine yer verdi. 

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından merak ediliyor. 3 Ocak 2023 Salı günü dolar/TL kuru güne yüzde 0,37 yükselişle başlarken, Önceki kapanışını 18,84 liradan yapan dolar/TL kuru güne yukarı yönlü başladı.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,85 lira, satış fiyatı ise 18,88 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,118 seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün güne 104 seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0653 seviyesinden değerleniyor. 

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Dolar en kötü yılını yaşayacak

İslam Memiş 'Gram altın 1450, Dolar 25 lira olacak' dedi! Tarih verdi!