Kent Haberleri

Doların 28 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru değer kaybederken vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 gün sonra nasıl olacağı resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat... Dolar endeksi bugün 106,47 seviyesiye yükseldi, dün ise 106,38 seviyesinden işlem görüyordu

Dolar kurunda haftanın üçüncü işlem gününde hareketli bir grafik görülüyor. Dolar endeksi bugün 106,47 seviyesiye yükseldi, dün ise 106,38 seviyesinden işlem görüyordu.

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dolar  değer kaybetmeye başladı. Düşüşün nedeni ise Fed'in aralık ayında faiz artırımlarına daha sakin kararlar alacacağına yönelik beklentiler etkili oldu. Dolar düşmeye başlarken dolar endeksi 106 seviyesine kadar geriledi.

Öte yandan yatırımcılar ve dolar almak isteyenler  doların ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını araştıranlar için  ipuçları gelmeye başladı. Dolar için 28 gün sonrası işatet edildi ve doların yönü belli oldu...

DOLAR 28 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK

Doların kadarini belirleyecek kritik toplantı 28 gün sonra gerçekleşecek ve karar sonrası doların yönü belli olacak. Fed faiz kararı toplantısı 13-14 Aralık tarihlerinde yapılacak. Bu toplantıda FED, yeni yılın ekonomik öngörülerini açıklayacak. Toplantı akabinde 14 Aralık akşamı saat 21.30'da FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklama yapması bekleniyor.

Fed her zaman konumasında enflasyonu düşüşne kadar faiz artırımalrına devam edeceğini belirtti. Son açıklanan ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında geldi. Bu verilerden sonra Fed'in faiz artırımlarında daha sakin seyir izlemesi bekleniyor. Bu durum doların daha da düşmesine neden olacak. 

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç l,ra? Dolar bugn ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? İşte son dakika dolar/TL kuru 16 Kasım 2022...

DOLARDA SON DURUM

Son dakika dolar kuru yakından takip ediyor. Dolar almak isteyenler veya yatırımcılar sabahın erken saatlerinden itibaren dolar kurundaki gelişmeleri, yakından takip ediyor.

Dolar/TL alış fiyatı 18,699 lira, satış fiyatı ise 18,75 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi 106, 47 seviyesinde değerleniyor. Euro dolarparitesi ise aynı dakikalarda 1,036 bandından hareket ediyor.

Piyasalar için yeni yıl uyarısı geldi! Dolar alacaklar yeni çabuk tutsun! ABD bankası açıkladı!

Altın yükselirken dolarda durum bambaşka! 2023’te bu seviyeleri görecek!