Ekonomi

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi.Piyasalarda hakim olan hareketli hava yatırımcıların aklını başından aldı, Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi

Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava yatırımcıların aklını başından aldı, Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi. Dolar bozdurmayı aklından bile geçirenler buraya bakmadan nefes bile almayın!

Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden ardı arkası gelmeyen flaş açıklamalar geldi.

Doların son zamanlarda yaşananlardan sonra en az yüzde on fiyatlanacağıı açıklayan analistler de euronun doların altına kalacağını belirtti. Mevcut piyasada Türk Lirası bakımından ince bir ip üzerinde cambazlık yapan doların sene sonunda göreceği rakam paylaşıldı.

1 AY SONRA 25 OLACAK!

Dolar kuru ile ilgili kritik açıklamalar yapan analistler doların Kasım'da geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların Eylül sonuna doğru doların 20 lirayı test edeceğini açıkladı. Analistler, doların 20 lira seviyesini tutununması halinde Kasım'da 21 lirayı göreceğini düşünüyor.

 

3 AY SONRA DOLARI OLAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Analistler yıl sonunda doların en az 1 lira fazla ise 25 lira olacağını söylüyor. Analistler doların 3 ay sonra göreceği rakam konusunda farklı rakamlar verse de düşüş olmayacağını söylüyor. 

İSLAM MEMİŞ SENE SONUNDA 21 TL OLACAK DİYOR!

Dolara her zaman mesafeli yaklaşan İslam Memiş, doların yıl sonunda 21 lira seviyelerini göreceğini kaydetti.

SELÇUK GEÇER 35 TL BİLE OLUR DİYOR!

Yazdığı kıyamet senaryoları ile heyecanlandıran Selçuk Geçer, doların sene sonunda 30 ve 35 lira seviyelerini göreceğini belirtiyor. Ayrıca Geçer, 60, 70 TL gibi seviyelerin geleceğini söylemişti fakat bu rakamlar içimn bir tarih vermedi.

 

DOLARDA SON DURUM NE? 

Haftanın ikinci gününde yani 20 Eylül Salı gününde, Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 18,3010'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 18,3530'dan, sterlin/TL yatay seyir ile 20,9470'ten satılıyor.

Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Bitcoin son 3 ayın dibinde!
1 Ocak 2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!