Kent Haberleri

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta piyasalarda yaşanılacak olan kritik gelişmeler, doların şekillenmesini sağlayacak. Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansınDolar kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ederken, herkes doların ne kadar olacağını merak ediyor

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler yaşanılacak. Dolar kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ederken, herkes doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar/TL kuru 2023 yılına hareketli başlarken, yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler doların ne kadar olacağını araştırıyor.

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak!  Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

DOLAR 3 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Doların yönünü etkileyecek olan kritik gelişmeye  3 gün kaldı. 12 Ocak 2023 Perşemnbe günü ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Geçen ay ABD'de tüketici fiyatları Ekim'de bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,7 arttı. Ekonomistlerin beklentisi ise ekim ayı enflasyon beklentisi yüzde 7,9 düzeyindeydi. Beklenenden düşük gelen ABD enflasyon rakamları doların düşmesine neden oldu.

Perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarının, beklentilerin üzerinde kalması Fed'in agresif davranacağı görüşünü destekleyeceği için dolarda yükselişi sağlayabilir. 

Geçtiğimiz hafta açıklanan istihdam verisiyle yükselişe geçen dolar endeksi, enflasyon öncesi 113 üzerinde işlem görüyor.

Dolar endeksi, 113,80 seviyesi gün içi önemli nokta olarak öne çıkıyor.Yıllık oranın yüde 8’in altına inmesi durumunda ise beklentilerin yumuşaması olasılığı endeksin gerilemesine neden olabilir.
 

DOLARDA SON DURUM!

9 Ocak 2023 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeskinde bugün yüzde 0,31 düşüş meydan geldi. Dolar/TL kuru  18,88 liradan alınırken, 18,93 liradan  satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,133 lira, satış fiyatı ise 23,03 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro dolar paritesi 1,0682 seviyesi ile yüzde 0,33 yükseliş kaydetti.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Dolar bugün ne kadar? 8 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!