Kent Haberleri

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması... Bu hafta içinde durağan işlem görürken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta içinde durağan işlem görürken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Konu ile ilgili araştırma yapan yatırımcılar için Ünlü ekonomizt Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolar 3 gün sonra bu kadar olacak.

DOLAR 3 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak, değerlendirmelerde bulundu. 

Selçuk Geçer dolar alıp satmak isteyenler için kritik açıklamarda bulunarak bu tarihin çok önemli olduğunu söyledi. Geçer'in yorumlarını yakından takip eden bazı yatırımcılar dolar için 3 gün sonrasını beklemeye başladı. 

Selçuk Geçer dolar için 35 TL yorumunu yineleyerek bugün yarın veya 3 ay sonra doların 35 TL olacağını açıkladı.

ARALIK AYINDA DOLAR SINIRI AŞACAK...

Dolarda son zamanlarda dalgalanmalar yaşanıyor. Bu dalgalanmaların sebebi ile ilgili değerlendirme yapan Selçuk Geçer FED toplantısı sebebiyle bu dalgalanmaların yaşandığını söyledi.

Geçer dolar ile ilgili: '' Amerika’da yapılacak olan bu toplantının sonucun dolar üzerinde etkili olacağı biliniyor. Bu sebeple birçok kişinin kafası karışık bulunuyor.'' dedi. Geçer dolar almak veya bozdurmak isteyenler için bu ayın çok kritik olduğunu belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

SELÇUK GEÇER'DEN YÜREKLERİ AĞZA GETİREN AÇIKLAMA!

Selçuk Geçer, dış tiraret acığı verileri ile ilgili yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu: “TÜİK’in belirttiğı dış ticaret bilgileri çok korkunç.

Biz aylar evvel bu rakamların görülebileceğini bildirmiştik. Yılın ilk 10 ayında 91 milyar dolar dış ticaret açığı verildi. Yıl sonunda ise 110 milyar dolar düzeyi aşılabilir.

İhracatın ithalatı  karşılama seviyesi geride bıraktığımız sene bu aylar yüzde 84 seviyesi ile karşılıyordu bu sene ise yüzde 64 oranında karşılayabiliyor.

İhracat Ekim'de yüzde 3 artmış, ithalat. ise yüzde 31 artmış. Yıl sonunda  en iyi olasılıkla 70 milyar dolarlık cari açık ile karşılaşacağız.” 

Elinde 1 dolar bile olan hemen baksın! Dolar tam olarak 10 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası sinyal verdi

Ünlü ekonomistten ağızları açık bırakacak dolar tahmini!