28 / 04 / 2024

Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

Dolar/TL kurunda yükselişler devam ediyor. Analistlerden dolarla ilgili tahmin geldi. Seçim sonrası yani 31 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. İşte seçimden sonra doların geleceği seviye... 



Seçimlere sayılı günler kala vatandaşlar doların hızla yükselmesini bekliyor. Bundan dolayı dolara her geçen gün talep artarken analistlerden dolar yatırımcılarını ters köşe edecek açıklama geldi. Analistler doların seçimlerden sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.

 Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

DOLAR 31 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Milyonlarca kişi ''dolar seçimlerden sonra yükselecek mi? Dolar seçimlerden sonra ne olur?'' sorularını araştırıyor. Çoğu yatırımcı ise seçimden sonra doların yükseleceği yönünde beklenti içinde. 

Analistler dolarla ilgili değerlendirmede bulundu. Analistlere göre Mart Yerel Seçimlerinden sonra dolar kurunda sert yükseliş olmayacak.

Vatandaşların 31 gün sonra doların geleceği seviye karşısında şaşıracaklarını belirten Analisteler ''Merkez Bankası, dolar için büyük oyun kurduklarının mesajını Para Politikası Kurulu karar metninde vermişti.

Türk lirası reel değerlenme sürecine katkı son sürat devam edecek. 

Türk Lirası reel olarak artacak. Dolar kuru da artacak ama söylenildiği gibi bir artış olmayacak. Burada en önemli etken doların enflasyonun üzerinde değerlenmeyecek olması. MB yaptığı plan üzerinde dikkatlice ilerliyor. Dolar seçimlerden sonra 33 TL, yıl sonu ise 37 lira seviyesine gelecektir." dedi.

 Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 29 ŞUBAT DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

29 Şubat dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar kuru 31,157 TL alış, 31,229 TL satış fiyatından değerleniyor. Saat 15:59 itibariyle euro/TL kuru 33,63 TL, satış fiyatı 33,78 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi yüzde 0,10 düşüşle 1,0817 bandında hareket ediyor.

DOLAR BAZINDA LİŞİ BAŞI GELİR 13 BİN 110 OLDU!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2023 yılında kişi başı gelir 13 bin 110 dolar olarak hesaplandı. Böylelikle dolar cinsi kişi başı gelirde rekor kırıldı. Kişi başı gelir daha önce 2016'da 12 bin 600 dolar seviyesi ile rekor kırmıştı.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

İslam Memiş altın almak isteyenleri uyardı! Yarından itibaren altın fiyatları böyle olacak!

Geri Dön