Kent Haberleri

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın.  Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 36 TL olacağını beklirterek yatırımcılara ''Sakın bunu yapmayın'' diyerek uyarılarda bulundu. 

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın...

DOLAR O TARİHTE 36 TL OLACAK!

Selçuk Geçer, doların 36 TL seviyesine kadar yükseleceğine söyleyerek yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.  Geçer dolar kuru ile ilgili  "Şu anda Türkiye'de reel sektörde 25 lirayı geçmiş bir dolar kuru var. İhracatçılar doların gerçekte yükselmesine karşın bu yükselişin tabelaya yansımamasından şikayetçiler.'' ifadelerini kullandı.

  

Selçuk Geçer, dolardaki yükselişlerin seçimden sonra olacağını söyleyerek yatırımcılara ve elinde dolar olanlara ''elinizdeki dolara sahip çıkın sakın satmayın'' uyarısından bulundu. 

Bugün dolar/TL ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira? 5 Mart 2023 dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DAKİKA!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 5 Mart Pazar günü dolar/TL kuru küçük  ve büyük ölçekli yatırımcıların yakın kadrajında olmaya devam ediyor.

Vatadandaşlar ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 5 Mart 2023 dolar kaç TL?'' sorularının yanItlarını merakla araştırıyor.

 

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satacaklar tarafından arama motolarında aratırlıyor.  5 Mart Pazar günü dolar/TL kuru yurt dışı piyasalarda alış fiyatı 19,12 lira, satış fiyatı 19,145 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,30 lira, satış fiyatı 20,360 TL'den satılıyor.

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar acilen gardını alsın!