Ekonomi

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 25 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, hemen pozisyon alın!

Dolar ve altın piyasasında dalgalanmalar sürerken yatırımcıların aklı karıştı. Vatandaşı şüpheye düşünce, Analistler son dakika açıklaması yaptı. Dolar bozdurmayı düşünenler bu haberi okumadan hareket etmeyin!Sektörde yaşanan ani hareket değişimleri vatandaşı şüpheye düşürürken, Analistler son dakika açıklaması yaptı

Dolar ve altın piyasasında dalgalanmalar sürerken yatırım yapmak isteyenler sene sonunda doların kaç TL olacağını merak ediyor. Sektörde yaşanan ani hareket değişimleri vatandaşı şüpheye düşürürken, Analistler son dakika açıklaması yaptı. Dolar bozdurmayı düşünenler bu haberi okumadan hareket etmeyin!

Bir yukarı bir aşağı derken dengesini kaybeden doların 4 ay sonra geleceği rakam resmen belli oldu. Analistler ardı arkası kesilmeyen kritik açıklamalar yaptı. Merkez bankasının kritik faiz açıklaması doları kırmızı çizgiye taşıdı.

Dolar endeksinin 20 yılın en yüksek seviyesini görmesiyle Euro'yu yerle bir etti. Doların son yaşananlar etkisi ile yüzde en az on yükseleceğini belirten analistler de euronun dolar karşısında ezilmeyi sürdüreceğini açıkladı. Mevcut piyasada Türk Lirası bakımından kritik noktalarda gezinen doların yıl sonunda göreceği rakam duyuruldu.

EYLÜL'DE 20 KASIMDA 25!

Yükselişe geçen dolar kuru kritik açıklamalar yapan analistler doların Eylül ayından geleceği seviye açıklandı. Analistler doların Eylül'de 20 TL'yi test edeceğini ve burada uzun süre dayanacağını tahmin ediyor. Analistler bu tahminin gerçekleşmesi hâlinde doların Kasım ayında 25 TL'ye merpen dayacağını belirtti.

Peki, dolar 4 ay sonra kaç TL olacak? İşte detaylar...

 

4 AY SONRA DOLAR TARİH YAZACAK

Analistler sene sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 35 Türk Lirası olacağını söylüyor. Her analist dolarda sene sonu için farklı bir seviye verirken hepsi tek bir konuda hem fikir. Dolar, düşmeyecek! Analistler, dolar ve altına yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu da ayrıca belirtiyor.

DOLAR YAKINDAN İZLENİYOR! 

Dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından yakın takip altına alındı. Dolar kuru bugün güne yükselişe geçti. Dolar bugün uluslararası piyasalarda 0,49 artış gösterdi.

Dolar/TL alış fiyatı bugün 18 lira 20 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 23 kuruş seviyesinde işlem görüyor.

Doların 8 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Analistlerden kritik uyarı geldi! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Doların 10 gün sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Görmeyen kalmasın, acilen bakın!

Altını doları bırak bunu al! Altının ve doların devri bitti! Piyasa Kahihi İslam Memiş tek tek anlattı