Kent Haberleri

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı 4 gün sonra belli olacak. Karar sonrası doların ne kadar olacağına yönelik tahminler gelmeye başladı. Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar dolaroın yönünü merak ediyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolaroın yönünü merak ediyor. Bu kapsamda ''dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 3 Mayıs günü Fed faiz kararını açıklayacak. Kararın ardından doların yönü belli olacak. Ekonomistlerden dolar ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

 

DOLARIN 4 GÜN SONRA GELECEĞİ RAKAM!

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu. Uzmanlar Fed faiz kararından sonra doların yukarı yönlü hamlelerine devam etmesini bekliyor. Öte yandan doların 20 TL seviyesini geçmesi beklenirken Merkez Bankası yıl sonuna kadar doların  24,08 TL olacağını açıkladı.

 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların şuanda değerinin 24 TL olduğunu belirterek yıl sonuna kadar doların yükselerek, 40 TL olacağını öngördü.  Bir kritik yorum da İslam Memiş'ten geldi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl sonuna kadar doların, 25 TL olacağını öngörüyor. 

Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 28 Nisan 2023 dolar kaç lira? 28 Nisan 2023 dolar/TL kuru

DOLARI OLANLAR ACİL BAKSIN! 28 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU...

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişin tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''dolar ne kadar, dolar/TL bugün kaç lira, dolar/TL kaç TL, dolar/TL kaç lira oldu?'' gibi soruların yanıtlarını araştıyor.

Dolar/TL kuru bir önceki kapanışını  20,25 TL'den yaparken bugün güne 20,312 TL'den başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 20,22 TL, satış fiyatı ise 20,32 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları düşüyor! Gram altın ne kadar oldu? Hemen bu rakamlara bakın! 28 Nisan 2023 altın fiyatları